betegség gyilkosság autista elmezavar tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy oregoni nő összeomlott és ledobta 6 éves autista fiát egy hídról, ezután rendőrt hívott, és bevallotta.

Egy autista kisfiú világa képekben - a különleges fotósorozatért kattints IDE!

Egy öbölben találta meg a rendőrség a kisfiú holttestét. Az emberölésért elítélt 34 éves anya testvére teljesen összetörve nyilatkozott az NBC News-nak: „Az egész család le van sújtva. London nagyon jó gyerek volt, imádta a kalapokat és az apját. A testvérem elvitte sétálni, és akkor tette, amit tett."

Rokonok és hozzátartozók elmondták, a nő nemrég veszítette el apját, és akkor omlott össze, mikor szembesült a kihívással, hogy fel kell nevelnie egy beszédképtelen, autista gyereket, miközben a férje egy betegség miatt éppen az életéért küzd. Jillian létrehozott egy oldalt, ahol adományokat és segítséget kért, fia és férje ápolásához.
"Tudom, hogy Jillian nem volt magánál, amikor ezt tette"-mondta a nő egyik rokona, aki azt is elárulta, az egész család állandóan dolgozott, hogy elég pénzük legyen segítséget kérni a mentálisan instabil Jilliannek. „Annyira kedves és türelmes volt a fiával. Sosem lett ideges, mikor London teljes erejéből ordított. Ez volt az egyetlen mód, ahogyan kommunikálni tudott. Mindenki csodálkozott, Jillian mennyire nyugodtan kezeli."
A kisfiú testét kedd reggel találták meg. A rendőrségi jelentés szerint az anya a híd közelében tartózkodott, mikor odaértek a nyomozók.
A nő testvére azt reméli, ez a tragikus eset felhívja az emberek figyelmét arra, hogy a mentális zavarral küzdőknek szüksége van segítségre.

Skizofrén vagyok, gyereket nevelek – vagy megölöm…http://www.life.hu/csalad/20141014-egy-skizofren-no-megolte-a-sajat-gyereket-megprobaltunk-utanajarni-milyen-mentalis-betegseggel.htmlEgy skizofrén nő éppen a bölcsődébe készült gyermekével, amikor egy hang azt mondta neki, hogy ölje meg a kicsit és saját magát is. A nő ennek megfelelően besétált a Dunába, elengedte gyermekét, aki megfulladt, ő maga pedig egy idő után zavartan kisétált a folyóból. Az eset 2013 szeptemberében történt, 2014 októberében vádat emeltek a zavart anya ellen. Mégis ki a felelős egy ilyen halálesetért?CsaládOrigo"Véletlenül megöltem a fiam!" - Az út szélén találták meg a 6 éves kisfiú holttestéthttp://www.life.hu/csalad/20110519-veletlenul-megoltem-a-fiam-az-ut-szelen-talaltak-meg.htmlMiután az út szélén megtalálta a rendőrség a hatéves kisfiú holttestét, az édesanya beismerte: ő ölte meg a gyereket. Véletlenül.CsaládMegöltek egy fiatal nőt Kőbányánhttp://www.life.hu/news/20140304-holtan-talaltak-egy-18-eves-lanyt-keddre-virradora-budapesten-x-keruleteben.htmlHoltan találtak egy 18 éves lányt keddre virradóra Budapest X. kerületében.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.