Zoltán Erika bevallotta, annak idején majdnem belehalt a szülésbe

Forrás: Facebook/Zoltán Erika -
terhesség életveszély Zoltán Erika szülés komplikáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő 35 évesen életveszélyes állapotban hozta világra lányát, aki ma már 25 éves és hamarosan átveszi szülei tánciskoláját.

Erika és férje, Robi a széltől is óvták kislányukat, aki így is talpraesett felnőtt lett. Az énekesnőt nagyon megviselte a szülés, ami után férje úgy döntött, soha többé nem szeretné feleségét kitenni egy újabb veszélynek – írja a Best.

Forrás: Facebook/Zoltán Erika

„Harmincöt éves voltam, és sajnos nem volt felhőtlen a szülés. Komplikációk léptek fel, másfél óráig életveszélyben voltunk. A férjem határozottan tiltakozott is az ellen, hogy még egyszer ilyen veszélynek tegyem ki magam. Ezért nincs Zoénak testvére" – magyarázta Erika, aki a családi tervekről is mesélt.

„Bízom Zoé nyugodt és kiegyensúlyozott természetében. A most huszonöt éves tánciskolát is nyugodtan adjuk majd át neki, hiszen már két éve saját csoportjai vannak" – tette hozzá az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.