gyermekvállalás egyedül gyermekvállalás szülés Jön a baba Hadas Krisztával
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nóri férj, társ nélkül, de azért támogató közegben él a kisbabájával, akit 23 évesen vállalt. Boldog. Talán ez az, amit a legtöbbször látni rajta, ami sugárzik a képekről, videókról, melyeken megörökítik Lara, a 4 kiló felett, egészségesen születő kislány első heteit.

A szülés hosszú és fárasztó volt, ám biztosan erőt adott Nórinak, hogy mellette volt végig édesanyja és nagynénje is, no meg a szülésznő.

Forrás: LifeNetwork

Amolyan női segítő közeg jött létre: ha már fizikailag nem voltak képesek segíteni, a Jön a baba műsor szerkesztői legalább a jelenlétünkkel támogatták a szülő fiatal anyát.

Nóri története pedig erőt adott másoknak: Egy lány, aki megismerte Nóri történetét, az élet mellett döntött. Párja a nem tervezett gyermek elvetetését erőltette, ám a fiatal lány úgy döntött, hogy inkább a babát választja, mert látta: igen, így is minden rendben lehet, és hogy nem áll meg az élet attól, hogy a kisbaba apukája és anyukája nem élnek egy párként.

Nóri teljes történetét itt olvashatod, 15:00-kor pedig nézheted meg a LifeNetwork tévében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.