Lányával és unokájával sem tartja a kapcsolatot Bács Ferenc

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
vita feleség unoka színész elhagyás Bács Ferenc kapcsolat Bács Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sikeres és ismert színészlegenda 10 évvel ezelőtt fiatal felesége mellett találta meg a boldogságot, azóta lányával, Bács Katival sem tartja a kapcsolatot.

Bács Ferenc Jászai Mari-díjas színész körülbelül tíz éve alkot egy párt nála sokkal fiatalabb feleségével, a gyermekpszichológus Edinával. A boldogságukat azonban beárnyékolja, hogy a színész elfordult lányától, Bács Katitól és unokájától. A szintén színész Kati élete nem könnyű, hiszen egyedül neveli kisfiát. Kati nem tud kijönni édesapja új párjával, pedig sokáig próbálkozott, így inkább eltávolodott édesapjától – írja a Bors.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Döntést hozott, és ő úgy döntött, hogy a lánya és az unokája helyett a fiatal feleségét választja. Ekkor megszakadt a kapcsolatuk, a színész azóta sem tartja a kontaktust Katival, és még az unokájával sem! Ennek pedig már vagy tíz éve!" – mondta a színésznő egyik közeli barátja, amit Kati is megerősített.

„Valóban nem tartjuk a kapcsolatot, de ez egy nagyon fájó pont az életemben, ezért nem szeretnék erről többet mondani" – reagált Bács Kati.

Az idős színészt mélyen megérintették a történtek, először úgy tűnt, hajlandó egy interjúra azzal kapcsolatban, hogy miért döntött úgy, megszakítja a kapcsolatot a lányával és az unokájával. Majd egy nap után röviden közölte a lappal a következőket: „Mindenki úgy éli az életét, ahogyan akarja. Mindez igaz, de magánügy, ezért nem szeretnék most erről beszélni" – magyarázta döntését.

Kiss Endi, a Hooligans dobosa cuki kislányaival zenélhttp://www.life.hu/csalad/20141128-kiss-endi-a-hooligans-egyuttes-dobosa-sok-elfoglaltsag-amellett-sem-hanyagolja-le-a-csaladjat-es.htmlA macsó külső érző szívet takar – ez a mondás tökéletesen igaz Kiss Endire: a Hooligans dobosának lányai jelentenek mindent. A vad rocker számára a család az első: a próbák után hazasiet, és ha teheti, reggelente ő viszi gyermekeit óvodába.Család--Így dolgoznak a magyar nők – emberfeletti teljesítményeket díjaztakhttp://www.life.hu/csalad/20141124-richter-aranyanyu-dijatado-galarol-keszult-hivatalos-video.htmlA néhány nappal ezelőtt, november 20-án tartott Richter Aranyanyu Díj gáláján hét olyan, köztünk élő hősnő vehette át a Richter Aranyanyu Díjat és a Ridikül Magazin különdíját, aki segítő szakmában dolgozik, mégis csekély anyagi és erkölcsi elismerésben van része a mindennapokban. CsaládOrigoAdventi koszorúk - Ada, Vajna Timi és Horváth Éva már kitettehttp://www.life.hu/csalad/20141130-adventi-koszoruk-ada-vajna-timi-es-horvath-eva-megmutatta.htmlBár advent első vasárnapja van, az idén késnek az imádnivaló koszorús képek. Koszorúvadászat indul.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.