December 11-e az év legtermékenyebb napja

Forrás: Thinkstock -
baba statisztika USA gyermekáldás termékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 11-e az év legtermékenyebb napja az amerikai kutatások szerint: a legtöbb gyerek ugyanis szeptember 16-án születik. 

Mi nem kerül semmibe és meleg? A szex. Ezzel magyarázzák, hogy a december 11-e a legtermékenyebb nap az évben. Legalábbis az USA statisztikák szerint. A Telegraph azt írja, ez a téli időjárással és az ünnepek közeledtével magyarázható: orvosilag pedig azzal indokolható, hogy hidegben gyorsabban mozognak a spermiumok, szociológialag pedig az állhat a háttérben, hogy ilyenkorra már pont elege van mindenkinek a bevásárlásokból - a fekete péntek után két héttel -, és leginkább melegségre vágyik, olyanra, ami nem kerül pénzbe. Az okok közé bekerült az ünnepek környéki fokozottabb alkoholfogyasztás is, az ünnepek alatti összezártság. Sőt, ilyenkor többet szexelnek a szinglik is, ugyanis az ünnepek alatt megnő az igényük a társra.

Egy kis kedvcsináló:

Édesapa lesz Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/csalad/20141211-edesapa-lesz-szebeni-istvan-majusra-varjak-kozos-gyerekuket.htmlA műsorvezető és felesége májusra várja első közös gyermekét, a baba nemét egyelőre nem lehet tudni.Család--Megszülettek a monacói hercegnő ikreihttp://www.life.hu/csalad/20141210-megszulettek-a-monacoi-hercegno-charlene-es-albert-ikrei-a-kislany-gabriella-therese-marie-a-kisfiu.htmlIkreknek - egy kislánynak és egy kisfiúnak - adott életet szerdán Charlene hercegnő, II. Albert monacói herceg 36 éves felesége. A kicsik neve Gabriella, illetve Jacques lett.Család--Leleplezték Katalint: kislányt vár a hercegnő?http://www.life.hu/csalad/20141205-katalin-hercegno-kislanyt-var-leleplezte-testvere-pippa-middleton.htmlKatalin második gyermeke nagy valószínűséggel kislány lehet. Ezt pedig a hercegnő húga, Pippa Middleton árulta el. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.