Bajor Lili: "Elképzelni sem tudom, milyen lesz, hogy nem mehetünk apához karácsonykor"

Fotó: Life.hu -
karácsony Bajor Imre halál gyász család Bajor Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem tette túl magát édesapja halálán Bajor Imre lánya, Lili. Most, karácsony előtt még fájdalamasabb a gyásza, azt mondja, elképzelni sem tudja, hogyan gyulladhatnak ki egyáltalán a karácsonyfán a gyertyák édesapja nélkül. 

"Világéletemben nagyon apás voltam. Imádtam. Most pedig fel kéne dolgozni azt, hogy nincs többé. Nem igazán megy. Szakember segítségét pedig nem szeretném igénybe venni, mert úgy érzem, hogy a gyászt egyedül kell átélnem, megélnem. Bár az édesanyámtól minden támogatást megkapok, azt hiszem, mégiscsak a testvérem, Marci az, akivel ezen igazán osztozni tudunk" - mesélte Lili a Kiskegyednek.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"De azt egyelőre még elképzelni sem tudom, milyen lesz az, hogy már nem mehetünk az apukánkhoz karácsonykor. Életemben először a karácsony számomra nem az örömteli várakozást, hanem a félelmet, a szomorúságot jelenti" - tette hozzá, és arról is beszélt, hogy náluk a karácsony mindig olyan volt, mint a mesében.

A tavalyi ünnepeket a család a nagybeteg színésszel Fülén töltötte. "Mi mindannyian nagyon hittünk apa gyógyulásában! Nem csak hogy reménykedtünk, hanem szinte biztosak voltunk abban, hogy ő meg fog gyógyulni (....) Még mindig keresem a választ a kérdésemre: ha mindenki hitt a gyógyulásában, miért kellett ennek így történnie?" - teszi fel a kérdést azóta is Bajor Imre felnőtt lánya.

Az agydaganatban szenvedő Bajor Imre augusztusban hunyt el.

Bajor Imre eltitkolt fia még mindig nem látogatatta meg apja sírját http://www.life.hu/bulvar/20141215-bajor-imre-eltitkolt-fia-richard-meg-nem-latogatta-meg-apja-sirjat-de-a-szinesz-ozvegyevel.html Richárd, akit Bajor Imre sosem ismert el saját fiaként, azt mondja, nem tud kimenni édesapja sírjához. A színész özvegyével azonban szívesen találkozna. TV + Bulvár -- Bajor Lili: "Apu fentről terelget az utamon" http://www.life.hu/bulvar/20141112-bajor-imre-lanya-bajor-lili-is-megjelent-az-edesapja-eletero-szolo-konyvbemutaton.html Bajor Imre lánya, Bajor Lili is megjelent az édesapja életérő szóló könyvbemutatón, és a könnyeivel küszködve emlékezett édesapjára. TV + Bulvár -- Bajor Marci: „Én mondtam el apának a halálos ítéletet" http://www.life.hu/bulvar/20141114-bajor-imre-fia-marci-mondta-el-apjanak-a-halalos-iteletet-a-sikertelen-kinai-kezeles-utan.html A három hónapja elhunyt Bajor Imre fia, a 18 éves Marci arról mesélt az egyik magazinnak, hogy csak a halála előtt nem sokkal került közelebb édesapjához. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.