Második gyermekét várja Beyoncé? Erről a képről beszél most a világ

Forrás: Instagram/Beyoncé -
bejelentés Jay-Z kép napozás fotó terhesség család babavárás homok Beyoncé Blue Ivy Carter pletyka nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszer mondta már az énekesnő, hogy szeretne kistestvért Blue Ivy mellé. Egy nemrég közzétett fotója éppen erről árulkodik. Vajon így akart üzenni a világnak, hogy ismét babát vár?

Elég egy ártalmatlan, nyaralás közben készült kép Beyoncéről, és máris elindult a pletykalavina. Az énekesnő épp jól megérdemelt pihenését tölti családjával, Blue Ivyvel és Jay-Z-vel, amelyről nem egy pillanatot tett már közzé közösségi oldalán.

Forrás: Instagram/Beyoncé

Ezek egyike az itt is látható fenti fotó, amelyről most az egész világ beszél. A képen Beyoncé a homokba ásva napozik, mellette pedig kislánya, Blue Ivy játszik. Ám nem is ez az érdekes, hanem a sztár homokból formált hatalmas pocakja, amit most az egész világ egy üzenetként értelmezett: vajon így akarja tudatni, hogy második gyermekét várja? Vagy csak Blue Ivy túlozta el a dolgot a játék hevében? Ráadásul a vártakkal ellentétben Beyoncé nem jelent meg a vasárnapi Golden Globe-díjátadón – vajon éppen emiatt?

Nem először röppen már fel a hír: az utolsó ilyen jellegű pletyka tavaly májusban látott napvilágot, miután lemondta koncertturnéja egyik állomását, ráadásul ruhája is igencsak árulkodó volt arról a bizonyos pocakról. Kíváncsian várjuk, hogyan reagál az énekesnő a mostani híresztelésekre...

Michelle Williams szerint NEM terhes Beyoncé

Michelle Williams megmondta a tutit. Az egykori Destiny's Child formáció énekesnője a The View vendégeként reagált a híresztelésekre: "Tudjátok, amikor valóban terhes volt, az emberek azt mondták, hogy nem is terhes. És hát nem volt igaz" - véleledik Michelle, aki szerint egykori kolléganőjének állítólagos terhespocakja pusztán csak a hasához húzott térde. Tehát nem vár babát. Már csak egyetlen kérdésünk maradt. Michelle Williams van-e olyan fontos személy Beyoncé életében, hogy az énekesnő elmondja neki ezt a különösen intim információt?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.