Így lesz mindig friss és üde illatú a hűtőd - pofonegyszerű praktikák

Forrás: Thinkstock -
tengeri só szag vanília Narancs praktika hűtő illat pezsgőtabletta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van pár természetes módja annak, hogy eltüntesd a kellemetlen szagokat a hűtődből. Íme, három egyszerű és gyors ötlet, amelyek jól működnek.

Korábban is foglalkoztunk már azzal, hogyan varázsolhatod szagmentessé a hűtődet. Erről ITT olvashatsz részletesebben! Most viszont - a tuti siker reményében - újabb praktikákat osztunk meg veled. Itt van még pár hatásos módja annak, hogy elűzd a kellemetlen szagokat a hűtődből.

Forrás: Thinkstock

1. Alka Seltzer
Tegyél egy pohár vízbe egy darab Alka Seltzer pezsgőtablettát és helyezd el a hűtőd hátuljában. Ez el fogja nyelni a szagot kevesebb, mint egy nap alatt.

2. Vaníliakivonat
Helyezz el egy teáskanálnyi vanília kivonatot egy kis tálban és tegyél bele 2-3 darab vattát. Hagyd, hogy felszívják a vaníliát. Tedd be szintén a hűtőd hátuljába. Ez nemcsak eltünteti a kellemetlen szagokat, hanem jó illatot is ad.

3. Narancshéj és só
Vágj félbe egy narancsot és szedd ki teljesen a belsejét, tegyél bele 2 teáskanál tengeri sót. A só elnyeli a szagot és semlegesít, a narancs pedig kellemes illatot ad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.