Két férfi és három lány - kiakadtak az emberek a meleg apukák fotóin

Forrás: Instagram/ Kordale N Kaleb -
meleg házasság kislány család apa kapcsolat Instagram reklámfilm homoszexuális pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kordale és Kaleb Lewis, valamint három tündéri kislányuk boldog családként átlagos életet élnek. Teljesen hétköznapinak nem mondhatóak mégsem, hiszen nem "szokásos" családmodellt alkotnak, ugyanis a lányoknak két apukája van. 

Homoszexuális párok gyerekvállalása

Amíg külföldön már többé-kevésbé elfogadott, hogy homoszexuális párok gyereket nevelnek, addig Magyarországon a melegek nem fogadhatnak örökbe. A témáról IDE kattintva tudhatsz meg többet!

A reggeli rutinjukat végzik azon az Instagram-fotón, amely bejárta az internetet, és sok támadás érte azóta a meleg párt. Pedig mindössze annyi volt a céljuk a képpel, hogy megmutassák, ők is egy normális család. Minden reggel fél 6-kor már talpon van a két férfi, hogy megcsinálhassák lányaik haját, hogy csinosan mehessenek iskolába. Hát mi ez, ha nem cuki?

Forrás: Instagram/ Kordale N Kaleb

A Nikon reklámfilmet is készített az aranyos családról, amely nemrég két kiskutyával is bővült. A videót alább megnézheted:

Korábban egyébként a neves ékszermárka is egy meleg párral népszerűsítette gyűrűjét. Erről ITT olvashatsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.