Milyen az élet, ha hatosikreid vannak? Egy anyuka őszinte vallomása

Fotó: Dan Goldsmith -
ikrek Születés hatosikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janet Walton 1983-ban hozta világra hatosikreit, mindannyian lányok. Mára már mind felnőtt nők, és egyikük, Sarah már szintén édesanya. Hogy Janetnek miként sikerült megbirkózni 6 lánnyal? Most elmesélte!

Egy gyermek érkezésére sem lehet igazán felkészülni, de hat gyermekére egyszerűen lehetetlen. Janet és Graham Waltonnak mégis ikerült megbirkóznia ezzel a hatalmas feladattal. Elmondásuk szerint nem bántak meg semmit, csak sajnálják, hogy véget ért az az időszak, és azt, hogy akkoriban nem tudták eléggé élvezni ezt a lehetőséget.

Fotó: Dan Goldsmith

"Amikor a lányaim születtek, semmit sem tudtam. Nem volt időm felkészülni. Nem volt sem szülésznőm, és nem jártam szülés előtti felkészítő órára. A többszörös terhességem nyolcadik hetében azonban bevittek a kórházba, és ott is maradtam egészen a szülésig" - nyilatkozta a Daily Mailnek a nő.

A hatosikrek: Hannah, Ruth, Luci, Kate, Jennie és Sarah Liverpoolban születtek1983 novemberében. Arra azonban még soha nem volt példa, hogy lány hatosikrek életben maradtak volna, ezért a világ árgus szemekkel figyelte felnőtté válásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.