Hamarosan apa lesz Adam Levine?

Forrás: AFP/Jason Merritt -
parti Behati Prinsloo víz terhesség Christina Aguilera Adam Levine családalapítás bor gyerekvállalás Maroon 5 pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha igazat csiripelnek a madarak, a Maroon 5 frontemberének világszép felesége, Behati Prinsloo közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

Egyre több jel mutat arra, hogy Adam Levine és szépséges felesége, Behati Prinsloo hamarosan szülői örömök elé néznek. A Maaron 5 frontemberét a minap kolléganője, a nemrég kétgyerekes anyukává lett Christina Aguilera kérdezgette az E! Online kedvéért arról, hogy állnak a családalapítással.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Nem ők lennének az elsők a sztárvilágban, akik a lehető legnagyobb titokban próbálták tartani a babavárás hírét: Ryan Gosling és Eva Mendes közös kislánya gyakorlatilag úgy született meg, hogy egyetlen terhespocakos kép sem készült a színésznőről.

Elárulta az egykori Playboy-modell, miért ment hozzá az 57 évvel öregebb milliomoshozhttp://www.life.hu/intim/20150128-cathy-schmitz-volt-playboy-modell-elarulta-miert-ment-hozza-richard-lugner-osztrak-milliardoshoz.htmlMit számít az 57 év korkülönbség, ha dúl a szerelem? Richard Lugner és Cathy Schmitz hét hónap után kelt egybe. Állításuk szerint nagyon szeretik egymást, de meg kell tanulniuk, milyen házasnak lenni.Intim--Adam Levine megmondja, mikor néznek ki a legjobban a nőkhttp://www.life.hu/trend/20141007-adam-levine-szerint-akkor-neznek-ki-a-legjobban-a-nok-amikor-nem-erolkodnek-a-megjelenesukkel.htmlA Maaron 5 frontemberének, aki újabban a hölgyeknek tervezett ruhakollekciót, akadt egy elmélete arra, mikor vagyunk a legszebbek.Trend--Kit lovagolt meg ilyen hevesen Palvin Barbi?http://www.life.hu/trend/20150211-palvin-barbara-a-nemet-glamour-magazinban-lovagol-meg-egy-ismeretlen-fiut.htmlKedvenc magyar modellünk ezúttal a német Glamour magazin márciusi számában kalauzolja a nagyérdeműt a tavaszi-nyári trendekben egy ismeretlen srác öléből.TrendOrigoÍgy jógázik Adam Levine és a felesége, Behati Prinsloohttp://www.life.hu/intim/20141012-adam-levine-es-a-felesege-behati-prinsloo-edes-jogazos-kepet-osztottak-meg.htmlAdam Levine imádja újdonsült feleségét, Behati Prinsloot, olyannyira, hogy még különböző konyhai jógamozdulatokra is képes szerelme kedvéért.Intim--Tudtad, hogy a világ első szupermodellje gyilkosságba is keveredett? – Ismerd meg a történetéthttp://www.life.hu/trend/20150109-evelyn-nesbit-a-vilag-elso-szupermodelljenek-elete.htmlEvelyn Nesbit nevét több mint egy évszázaddal ezelőtt még mindenki ismerte. A világ első szupermodelljeként tartják számon. A férfiak a lábai előtt hevertek, a nők utánozni akarták. A hírnévnek azonban ára volt.Trend--Ilyen cuki kislány volt Adam Levine dögös felesége, Behati Prinsloohttp://www.life.hu/csalad/20150126-behati-prinsloo-modell-adam-levine-felesege-cuki-kislanykori-fotot-osztott-meg-instagram-oldalan.htmlBehati Prinsloo tündéri gyermekkori fotót posztolt magáról Instagram-oldalán.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.