Egymilliárd dolláros otthon - less be Scarlett Johansson új házába

ház színésznő Scarlett Johansson otthon Hollywood Los Angeles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiszívek meghódítója, Scarlett Johansson színésznő úgy döntött, új otthont vásárol magának és kislányának, Rose Dorothynak. 

A ház 350 négyzetméter gyönyör, négy háló- és ugyanennyi fürdőszobával, és mindössze 4 millió dollárba, azaz közel egymilliárd forintba került a színésznőnek.

/1502/_gy_n2015214135634

A kétszintes ingatlan még az 1940-es években épült és meghitt, barátságos hangulatot árasztanak az amúgy élhető terek.

A földszinten található még a konyha, az étkező és egy mosókonyha is, a hálószobákat az emeleten helyezték el. A központi lakosztályban kandalló, gardróbszoba és egy mesés fürdőszoba is található.

Scarlett kedvence...

… valószínűleg a nagyszerű kilátás: az ablakból ugyanis látható az ikonikus Hollywood felirat.
Eladó Tom Cruise luxusingatlana - most beleshetsz a falak mögéhttp://www.life.hu/csalad/20141101-elado-tom-cruise-haza-most-beleshetsz-a-falak-moge-ahol-korabban-nicole-kidmannel-aztan-katie.htmlKözel 20 év után döntött úgy Tom Cruise, hogy megválik hőn szeretett coloradoi luxusingatlanától, ahol egykor Nicole Kidmannel élt együtt. De itt mutatták meg a Katie Holmes-sal közös gyermeküket, Surit is a nagyvilágnak. CsaládOrigoHódítanak a lapraszerelt házak – Kulcsrakész otthon két hónap alatthttp://www.life.hu/csalad/20140708-keszhazak-epitese-elonyok-hatranyok-arak.htmlA készházakról már biztosan sokan sokfélét hallottak, de valljuk be, kevesen tudják, hogy mit is rejt magában ez a technológia. Mi a különbség egy tégla- és egy készház között, mennyi idő alatt épül fel és persze mennyibe kerül? Utánajártunk ennek az építkezési formának.Család--A lakás, ahonnan egy egész család eltűnthttp://www.life.hu/csalad/20140519-a-nemetorszagi-lakasbol-egy-egesz-csalad-eltunt-elhagyatott-helyek-sorozatunk-kovetkezo-resze.htmlVan egy lakás Németországban, amiből egy szempillantás alatt eltűnt egy egész család. Azóta minden érintetlenül áll – mintha arra várna, hogy a tulajdonosai egyszer csak visszatérnek. Elhagyatott helyek című sorozatunk 11. része következik.CsaládOrigoEnergiatakarékos otthonok – így kezdj neki!http://www.life.hu/csalad/20140410-futeskorszerusites-nyilaszarok-hoterkep-fontossaga-energiatakarekos-otthonok.htmlAz energia ára sajnos nemigen csökken, így ha spórolni szeretnél a számlákon, muszáj a fogyasztásodat is csökkentened. A jó hír viszont az, hogy otthonod hőszigetelésével és a fűtés korszerűsítésével rengeteget spórolhatsz. Család--Barakk volt - álomlakás letthttp://www.life.hu/csalad/20150109-barakkbol-lett-alomlakas-nemetorszagban.htmlAz egykori katonai laktanya rideg barakkjai meseszerű terekké változtak. Az átalakításoknak köszönhetően egy igazán modern, fényűző és nagyvonalú, élhető otthonná vált, ahol az egész család jól érzi magát.Család--Cementgyárból lett álomlakáshttp://www.life.hu/csalad/20140930-ricardo-bofill-spanyol-epitesz-megvasarolt-egy-cementgyarat-es-itt-alakitotta-ki-sajat-otthonat-es.htmlRicardo Bofill spanyol építész a hetvenes években fedezte fel a Barcelona környékén évek óta üresen álló és egyre rosszabb állapotban lévő cementgyárat és annyira megtetszett neki, hogy nyomban meg is vásárolta. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.