Meztelenül szoptató nők - polgárpukkasztás vagy figyelemfelhívás?

Fotó: Jade Beall -
nők szoptatás meztelen anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jade Beall fotós különleges képekkel hívja fel a világ figyelmét arra, hogy a szoptatás igenis csodálatos dolog. Akkor is, ha nyilvánosan történik. 

A fiatal fotósnak elege lett abból, hogy a női mellbimbó másféle megítélésben részesül a nyilvános publikációkban, mint a férfiaké.

Megdöbbenést keltett, hogy a Facebook feloldotta a tilalmat a lefejezést bemutató videók posztolására. A fedetlen női mell ugyanakkor továbbra is tilos.

Éppen ezért úgy döntött az arizonai nő, hogy megmutatja: a női mellbimbó igenis mutogatni való, akkor is, ha azon éppen egy kisbaba csüng. A meztelen női test - hibáival, plusz kilóival, ráncaival - igenis szép, a maga teljes és igaz valójában.

Fotó: Jade Beall

"Rengeteg privát üzenetet kaptam, miután felötlöttem az általam készült képeket a közösségi oldalamra. Természetesen mindet férfiak írták. Azt kérték, távolítsam el a képeket az oldalról, mert elfelejtettem kitakarni a mellbimbókat. De miért kellene őket eltakarni? A férfiakét soha nem takarják ki semmilyen képen vagy videofelvételen" - mondta a fotós.

Jade Beall A beautiful body book project képeit ITT nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.