Baba, aki fürdetés közben azt hiszi, az anyaméhben van

baba videó megható fürdetés méh gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pascal Bourson megható rövidfilmje bemutatja azt a babát, aki fürdés közben azt hiszi, az anyaméhben van.

Láthatólag nagyon élvezi a kicsi a fürdetést. A mindössze néhány napos baba úgy érzi, mintha még az anyuka hasában lenne.

Íme, a nagyon aranyos videó!

Segítség, egy űrlény van a hasamban! Íme, a legijesztőbb ultrahangfotókhttp://www.life.hu/csalad/20150213-ultrahangfotok-ijeszto-kepekkel.htmlA jövendőbeli szülők általában olvadozva nézik hamarosan születendő babájuk első képeit, az ultrahangfotókat. De vajon mit szóltak azok, akik ezeket a képeket látták először?Család--Ellenálló baktériumok: egyedülálló tanulmány az antibiotikumok káros hatásairólhttp://www.life.hu/csalad/20150204-ellenallo-bakteriumok-egyedulallo-tanulmanyt-tett-kozze-az-europai-unio-az-antibiotikumok-karos.htmlAz indokolatlan, helytelen és túlzott antibiotikum-használat miatt az elmúlt években az antibiotikumoknak ellenálló baktériumok jelentek meg. Ez az egyik legnagyobb közegészségügyi kockázat a világon és ezen belül Európában is, amely ráadásul nemcsak a beteg emberek gyógyítását, hanem az állategészségügyet is érinti. Család--Kiverték a biztosítékot Sarka Kata tortái - „Úristen, minek egy kislánynak ennyi torta?" http://www.life.hu/csalad/20150216-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesegenek-kislanyat-noncskat-szuletesnapi-tortai-miatt-tamadjak.htmlSzinte azonnal támadások kereszttüzébe került Sarka Kata és kislánya, Noncsi, amikor a pazar szülinapi tortacsodákról készült fotót Szabó Zsófi megosztotta közösségi oldalán.CsaládOrigoKinőtt, megunt gyerekruhák? Nem is gondolnád, mennyi mindent csinálhatsz velükhttp://www.life.hu/csalad/20150204-regi-ruhadarabok-ujra-felhasznalasa.htmlA gyerek nő, mint a gomba – tartja a mondás, és akinek van gyereke, az a saját bőrén (pénztárcáján) tapasztalja, mennyire igaz is ez. Néhány hét, és a nadrágból máris kikandikál a boka, a pólóból kint a pocak, a kabátot pedig képtelenség begombolni. De a régi, kinőtt vagy megunt holmiknak nem feltétlenül kell a szemeteszsákban landolniuk.Család--Egymilliárd dolláros otthon - less be Scarlett Johansson új házábahttp://www.life.hu/csalad/20150212-egymilliard-dollaros-otthon-less-be-scarlett-johansson-uj-hazaba.htmlA férfiszívek meghódítója, Scarlett Johansson színésznő úgy döntött, új otthont vásárol magának és kislányának, Rose Dorothynak. Család--Meztelenül szoptató nők - polgárpukkasztás vagy figyelemfelhívás?http://www.life.hu/csalad/20150214-meztelenul-szoptato-nok-polgarpukkasztas-vagy-figyelemfelhivas.htmlJade Beall fotós különleges képekkel hívja fel a világ figyelmét arra, hogy a szoptatás igenis csodálatos dolog. Akkor is, ha nyilvánosan történik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.