műsorvezetőnő gyermekvárás Gombos Edina várandóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy időre elköszön a nézőktől Gombos Edina, akinek szépen gömbölyödik a pocakja, így jelezve: itt az idő az anyaságra koncentrálni a megterhelő munka helyett. 

A várandósan is csinos műsorvezetőnő vesekőproblémái miatt pár hetet már kihagyott a munkából, ám most úgy tűnik, hosszabb időre távozik a képernyőről, hogy csak magára és a tavasszal születendő babára tudjon koncentrálni. A FEM3 TV-csatornán tehát nélkülöznünk kell őt egy darabig, és Edina számára sem könnyű a búcsú:

Forrás: http://tv2.hu

"Vegyes érzések kavarognak bennem, hiszen nagyon várom már a babázást, ugyanakkor nem könnyű befejezni a munkát, elköszönni a nézőktől, kollégáktól. Jövő péntektől indul a szülési szabadságom, biztosan furcsa lesz, hogy reggelente nem kell többet kapkodva készülődni, szöveget írni a szerkesztőségben, öltözködni, sminkelni... Már hangolódom az új, nyugodtabb életformámra, arra az időszakra, amit hamarosan egy édes kislegény fog bearanyozni!" - árulta el Edina a Borsnak.

Balázs igazi mintaapuka!http://www.life.hu/bulvar/20150219-influenza-miatt-nem-dolgozik-a-radios-sebestyen-balazs-es-vadon-jani.htmlHarmadolta a vírus a Morning Show stábját. Nem hallani Sebestyén Balázs pimasz nevetését és Vadon Jani szúrós poénjait a Class FM reggeli műsorában, ugyanis míg Jani az ágyat nyomja, Balázs a családját ápolgatja. TV + Bulvár--Kulcsár Edina házat tervez, egyelőre babaszoba nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20150218-kulcsar-edina-miss-world-masodik-helyezettje-hazat-tervez-de-babaszoba-nelkul.htmlÚjabb feladatot kapott a világ második legszebb nője, Kulcsár Edina. Leendő otthonát tervezgeti párjával. Az esküvő viszont időhiány miatt még várat magára.TV + BulvárOrigoMárcius 1-jén vége a Való Világnak - Nem várt nyertese lesz?http://www.life.hu/bulvar/20150218-mikor-lesz-vege-a-valo-vilag-7-nek-szavazas-szerint-vv-robin-nyerheti.htmlLegalább annyi nézőt érdekel, ki nyeri a VV7-et, mint amennyi embert az, mikor lesz már vége a valóságshow-nak. Az egyiket biztosan tudjuk.TV + BulvárRTLKLUBÍgy utazhatsz ingyen Kínábahttp://www.life.hu/bulvar/20150217-indul-a-jatek-a-hatarok-nelkul-jelentkezhetsz.htmlJátékosokat keresnek a tavaly igencsak furcsa végeredménnyel végződött Játék határok nélkül című vetélkedő újabb sorozatának csapatába.TV + BulvárFurcsa fricska! Majka Dundikává változotthttp://www.life.hu/bulvar/20150218-majka-rapper-photoshoppal-montazst-keszitett-es-az-arcat-parja-dundika-arcaval-egyesitette.htmlKülönleges fotót készített Majka, aki összephotoshoppolta az arcát párjával, Dundikával. Érdekes elegy keletkezett kettejük turmixából.TV + Bulvár--Igazi kis hercegnő volt kislánykorában Liluhttp://www.life.hu/bulvar/20150218-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-ot-evesen-csodaszep-cuki-kis-hercegno-volt-gyermekkori-fotojan.htmlA műsorvezető, közösségi oldalán osztotta meg a cuki kislánykori fotóját, amin 5 évesen csodás ruhában pózol.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.