Híres szülők, akiknek nem éppen rózsás a kapcsolatuk gyermekeikkel

Forrás: AFP -
szülő család viszony kapcsolat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hírességnek nem szokásos problémái vannak: a soha véget nem érő botrányok, feljelentések, valamint az alkohol- és drogfüggőség miatt elterjedt egy sztereotípia, miszerint a celebek kicsapongó életmódot élnek és mindent kipróbálnak, amit csak az élet kínál. Vajon ez lenne a probléma gyökere? Következzenek a legrosszabb szülő-gyerek kapcsolatok!

Lindsay Lohan & Michael Lohan

Lindsay Lohannek nagy esélye volt arra, hogy az Apád, anyád idejöjjön című film sikere egészen Hollywoodig repítse. Arról viszont senki nem tudott, hogy Lindsay apja súlyos alkohol- és drogfüggőséggel, valamint saját démonaival küzdött, nem is beszélve börtönbüntetéséről. Michael Lohan „bohóckodása” elég gyorsan beárnyékolta Lindsay karrierjét, folyton bajba került Hollywoodban, így a szakadék még nagyobbra nőtt apja és lánya között. A férfinak, miután újabb börtönbüntetést kapott, előkerült egy házasságon kívül született gyermeke és családon belüli erőszakkal is megvádolták.

Forrás: AFP

Ronan Farrow & Woody Allen

A híres rendezőnek, Woody Allennek néhány évvel ezelőtt volt egy nyilvános vitája fiával, Ronannel, amikor azzal vádolták meg, hogy több éven keresztül szexuálisan bántalmazta fogadott lányát. Mindez akkor derült ki, amikor Ronan - a közösségi média nagy szerelmese - számos tweetet írt arról, hogy az apját ért vádak miatt fordult rosszra a kapcsolatuk, pontosan egy időben a 2014-es Golden Globe-gálával és viszonyuk ezután évekig nem is javult.

Forrás: AFP, Northfoto

Ireland Baldwin & Alec Baldwin

Ireland Baldwin két híres színész gyermeke, akik mindennél fontosabbnak tartották a hírnevet, bár Ireland apja erről megfeledkezhetett, amikor egy hangpostán hagyott üzenetben alázta meg lányát, amit 2007-ben a sajtónak is kiszivárogtattak. Alec a felvételen dühöngött és disznónak nevezte a lányát, bár az esetről Ireland és anyja, Kim Basinger is hallgattak egészen 2012-ig, amikor Ireland a Huffington Postnak adott interjújában elmondta, hogy nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor az édesapja így beszélt vele.

Forrás: AFP

Drew Barrymore & Jaid & John Barrymore

Sokan nem tudják, hogy Drew Barrymore híres színész felmenőkkel büszkélkedhet, beleértve a szüleit, Jaid és John Barrymore-t is. Szülei részben felelősek voltak azért, hogy Drew 11 éves korában az alkoholhoz és a drogokhoz fordult. Drew bevallotta, hogy sosem ápolt túl jó kapcsolatot a szüleivel, megérti őket, de azt is elismerte, hogy nem tartja a kapcsolatot velük.

Forrás: AFP, Wikipedia

Jennifer Aniston & Nancy Dow

Jennifer elég rossz kapcsolatot ápol édesanyjával, Nancy Dow-val. Állítása szerint édesanyja mindig is túl kritikus volt vele, emiatt folyton bizonytalannak érezte magát, ez pedig alá is támasztja azt, hogy egy szülő véleménye még a legmagabiztosabb emberi lényt is egy szempillantás alatt képes összetörni. A helyzet csak még inkább fokozódott, amikor édesanyja 1999-ben könyvet írt lányáról.

Forrás: AFP, IMDB

Francis Bean Cobain & Courtney Love

Francis Bean Cobainről a legtöbben azt gondolják, hogy egy vicces és aranyos lány, viszont annál kevesebben tudják, hogy édesanyja alkohol- és drogfüggő volt, aki elvesztette felügyeleti jogát lánya felett. Courtney Love sosem tagadta, hogy nem felhőtlen a viszonya lányával, az évek során számos interjút adott, amiben beismerte, hogy nem éppen a legjobb anya a világon. Anya és lánya ezután újabb konfliktusba került a Twitteren, többek között az édesanya azzal vádolta meg a Foo Fighters dobosát, Dave Grohlt, hogy megütötte a lányát.

Forrás: AFP, Northfoto

Bobbi Kristina Brown & Bobby Brown

Boby Brownnak mindig is vitatható volt a kapcsolata lányával, Bobbi Kristinával, akinek édesanyja az aranytorkú Whitney Houston volt. A Whitney & Bobby című reality show első évadában érzékelhető volt, hogy nem túl fényes a kapcsolatuk, bár Whitney halála után sokkal közelebb kerültek egymáshoz. Sajnálatos módon a dolgok drámai fordulatot vettek és Bobbi Kristina most az életéért küzd, miután eszméletlenül találtak rá. Reméljük, hamar felépül és sikerül rendeznie kapcsolatát édesapjával.

Forrás: AFP

Christina Crawford & Joan Crawford

Mostanra talán már mindenki hallott Joan Crawford és fogadott lánya, Christina viharos kapcsolatáról. Egy 1981-ben megjelent film éppen azt mutatja be, hogy Christina hogyan viselte el alkoholista anyja durva szóbeli és fizikai bántalmazásait. Az embertelen bánásmód és a drámai harcok miatti vádak arra sarkallták Christinát, hogy 2008-ban kijelentse: soha többé nem fog megbocsátani édesanyjának. Joant azzal is vádolták, hogy megpróbálta megfojtani és könyörtelenül megverni lányát egy dührohama közepette. Joan 1977-ben vesztette életét és sosem volt lehetősége arra, hogy rendezze kapcsolatát lányával.

Forrás: AFP, Wikipedia

Jon Voight & Angelina Jolie

A problémák gyökere nagyon mélyen rejtőzik Angelina Jolie és édesapja, Jon Voight kapcsolatában. Egy 2011-ben adott interjú szerint Angelina számos okból nem beszél az édesapjával, többek között aggasztó gyermekkora miatt, illetve édesapja 2001-ben az Access Hollywoodnak adott interjújában azt állította, hogy Angelina komoly mentális problémákkal küszködik. A viszály már több mint egy évtizede tart, ugyanakkor mindkét fél bevallotta, hogy megpróbáltak kibékülni. Jelenleg beszélnek egymással, de senki nem lepődne meg azon, ha egyik pillanatról a másikra megszakítanák egymással a kapcsolatot.

Forrás: AFP

Beyoncé Knowles & Matthew Knowles

Nincs annál borzasztóbb érzés, ha egy szülő sodor minket kínos helyzetbe, ami olyannyira tud fájni felnőttkorban is, mint kamaszkorunkban. Beyoncé édesapja túl sok bajba próbálta belekeverni magát, legyen szó akár csalásról vagy törvénytelen gyermekről. A kínos történtek után Beyoncé elbocsátotta menedzserként dolgozó édesapját, valamint egy 2011-es cikk szerint többé nem is beszélt vele.

Forrás: AFP, Northfoto
A leghíresebb Oscar-győztes családokhttp://www.life.hu/csalad/20150212-a-leghiresebb-oscar-gyoztes-csaladok-a-tortenelembe.htmlÍme, négy, Oscar-díjjal is elismert híres családot mutatunk be, melyek közül kettő is három generációra visszamenőleg büszkélkedhet a becses díjjal. Család--Félelem az apokalipszistől, feldolgozatlan gyógyíthatatlan betegség - Öngyilkos családok a XXI. századbanhttp://www.life.hu/csalad/20150129-felelem-az-apokalipszistol-feldolgozatlan-gyogyithatatlan-betegseg-ongyilkos-csaladok-a-xxi.htmlAz öngyilkosságnak számos módja van, de mindközül talán az a legszörnyűbb, amikor a szülők először a magatehetetlen kisgyerekekkel végeznek és csak azután magukkal. Az pedig ép ésszel szinte már felfoghatatlan, amikor a családi kupaktanács közösen, felelősségük teljes tudatában dönt úgy, hogy a család minden tagja véget vet az életének.CsaládThinkstock14 éve indultak útnak, eközben négy gyermekük született - a 21. század leghíresebb utazó családjahttp://www.life.hu/csalad/20141119-a-vilag-leghiresebb-utazo-csaladja-a-xi-szazadban.htmlHerman és felesége, Candelaria 14 éve megállás nélkül járják a világot, mindeközben négy gyermekük született, mindegyikük más-más országban. És egyelőre nem tervezik, hogy hazamennek…Család--Ahol az egész család kikapcsolódik – A top 7 gyerekbarát wellness-szálloda itthonhttp://www.life.hu/csalad/20140929-gyerekbarat-wellness-szallodak-ahol-a-felnottek-es-a-gyerekek-is-jol-erzik-magukat.htmlNincs is jobb dolog egy őszi, hűvös hétvégén, mint egy pihentető wellness-szállodában lazítani. A jó hír az, hogy akkor sem kell lemondanod erről az élményről, ha gyerekek hada vesz körül. Mutatunk néhány olyan szuper helyet, ahol a különböző programoknak hála a gyerekek is jól érezik magukat és a szülők is pihenhetnek.CsaládOrigoElrabolták a fiamat! Túszejtés, a család szemszögébőlhttp://www.life.hu/csalad/20140926-tuszdramak-az-elrabolt-csaladjanak-szemszogebol.htmlAz utóbbi hónapokban két bátor nő állt ki a terrorszervezetek elé és személyes videoüzenetben kérték családtagjaik szabadon engedését. Erre a vakmerő cselekedetre korábban nem volt példa.CsaládThinkstockVérfertőző családok a XXI. századbanhttp://www.life.hu/csalad/20131224-hires-verfertozo-csaladok-a-xxi-szazadban-18.htmlAz egyik legszörnyűbb tragédia, ami egy családban történhet. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.