11 éves gyermekét öltöztette Christian Greynek egy anya

Forrás: Facebook/Nicola Scholes -
erotikus regény Christian Grey regény A szürke ötven árnyalata erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy manchesteri iskolában a World Book Day keretein belül a tanárok arra ösztönözték a diákokat, hogy bújjanak irodalmi karakterek bőrébe. Igencsak nagy felháborodást keltett, amikor a kis Liam Scholes Christian Greynek öltözve lépett a terembe. Az osztályfőnök kiakadt...

A 11 éves fiú, aki egyébként nem olvasta a könyvet, szürke öltönyben, egy fekete alvómaszkkal és pár kábelkötegelővel érkezett az általános iskolai mulatságra - tájákoztat a DailyMail.

Forrás: Facebook/Nicola Scholes

A különleges, és kétségkívül aktuális jelmez azonban nem nyerte el az osztályfőnök tetszését. Olyannyira nem, hogy felhívta telefonon az amúgy szintén egy általános iskolában tanító édesanyát, Nicola-t, hogy kifejezze nemtetszését.

Az anya végül azzal indokolta ötletét, hogy E.L James fiktív szexőrült milliárdosa az utóbbi évek egyik legnépszerűbb könyvének főszereplője, nem mellesleg a filmváltozat is óriási kasszasiker lett, ráadásul a maskarát a fia választotta ki (aki nem olvasta a művet és moziban sem látta), és hogy véleménye szerint az iskola egész egyszerűen túlreagálja ezt. Te mit gondolsz?

Mit gondolsz a jelmezötletről?

Cuki babalábfotót posztolt Liv Tylerhttp://www.life.hu/csalad/20150307-liv-tyler-babafotot-posztolt-fiarol-sailorrol-aki-februarban-szuletett.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, februárban a vártnál korábban érkezett a színésznő kisfia, Sailor.Család--Áll a bál a Zámbó családban! Jimmy özvegye kiosztotta Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/csalad/20150306-zambo-kirsztian-az-x-faktor-egykori-enekeset-zambo-jimmy-ozvegye-edit-asszony-kiosztotta.htmlAz özvegy megelégelte, hogy Krisztián még mindig az apja nevéből él. Edit asszony fia, Adrian közösségi oldalán üzent az egykori x-faktorosnak. Család--Ilyen egy igazi hibridállat - elképesztő videó a háziállatokrólhttp://www.life.hu/csalad/20150304-a-kisdumasok-a-hazi-allatokrol-beszelnek.htmlMitől házi egy állat? Mi a gyerekek kedvenc állata? Kinek van háziállata? A Kisdumások beengednek bennünket a magánéletükbe. CsaládThinkstock"Legalább ötszázszor szexelek egy nap!" - Kim Karadashian újabb babát akarhttp://www.life.hu/csalad/20150306-kim-kardashian-ujabb-gyereket-szeretne-ferjetol-a-kis-north-west-utan-ezert-otszazszor-szexel-egy.htmlMeghökkentő (meglepődtünk?!) kijelentéssel állt elő minap a (többek között) fenekéről ismert világsztár. Család--Az élet Jennifer Aniston után: Vince Vaughn megmutatta családjáthttp://www.life.hu/csalad/20150305-vince-vaughn-szinesznek-csaladja-lett-miutan-szakitott-jennifer-aniston-szinesznovel.htmlMíg Jennifer Aniston úgy döntött, nem vállal gyereket, exe, Vince Vaugn két gyönyörű gyerek apukája lett. CsaládNorthfotoCsemer Bogi: "A férjem a színfalak mögött izgult értem"http://www.life.hu/csalad/20150305-csemer-boglarka-boggie-a-dal-2015-gyoztese-maganeleterol-es-ferjerol-meselt.htmlA Dal 2015 győztese nagyon szűkszavúan nyilatkozik magánéletéről, most azonban elárulta, kik a legfontosabb emberek az életében.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.