2015 legmenőbb textiltrendjei tavasszal

Forrás: KIKA, Thinkstock -
fashion week textil minta Kika-tavasz2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan a ruhatáradban, úgy az otthonodban is jelen van a divat – a legszebb, legmenőbb textilekkel akár évszakról évszakra megújíthatod a lakásodat. Íme, 2015 tavaszának legszebb textiljei: bútorokra, ablakokra, díszpárnákra fel!

Idén tavasszal az egyszerű, letisztult mintázatú, világos tónusú textilek hódítanak. Továbbra is divatosak a geometrikus mintavonalak, most azonban mindez lágy, pasztell színvilágban. A fotografikus nyomatok számára idén tavasszal is van hely: a díszpárnán, ágytakarón különösen jól mutatnak. A bútorszövetek és sötétítőfüggönyök enyhén fényesek, világos színűek. Ennek ellenére a tavaly tavaszi-nyári trendek ebben az évben is népszerűek: a hatalmasra nőtt ornamentikus motívumok idén is megállják a helyüket az otthonodban.

Forrás: KIKA, Thinkstock
Trendi kiegészítők a konyhába - formatervezett szépségek a hétköznapokra http://www.life.hu/csalad/20141010-design-konyhai-kiegeszitok-a-hetkoznapokra.html Haladj a korral! Cseréld le megunt konyhai kiegészítőidet új, formatervezett darabokra és meglátod: a helyiség is megújul és te is jobb kedvre derülsz majd a látványuktól. Család -- A jövő nyolc legjellemzőbb gasztrotrendje Magyarországon http://www.life.hu/csalad/20140603-a-nyolc-legjellemzobb-gasztrotrend-magyarorszagon.html A fast casual, az ázsiai konyha, a gin és az újhullámos kávézók előretörése, ezzel egyidőben a fine dining és a túl bonyolult ételek háttérbe szorulása jellemzi majd a magyar gasztronómiát. A Baldaszti Group szakértői a legfontosabb aktuális trendeket és várható változásokat vették sorra. Család Origo Trenddiktálók egy helyen: milánói designhét http://www.life.hu/csalad/20140428-a-milanoi-design-het-ket-kiallitasan-a-salone-internazionale-del-mobile-azaz-nemzetkozi.html Néhány napja zajlott Milánóban Európa, sőt a világ legnagyobb ipari és kulturális rendezvénye, a designhét. Itt mutatták be a legnagyobb bútortervezők, gyártók legújabb kollekcióikat a nagyközönségnek – ezzel határozva meg az idei trendeket. Család Origo Íme, az év legtrendibb esküvői csokrai http://www.life.hu/csalad/20140129-ime-az-idei-ev-legrendibb-eskuvoi-csokrai.html Ha az idén esküvőt tervezel, és még nem tudod, hogy milyen színkombinációt válassz, érdemes szemügyre venni a Pantone 2014-es év esküvői trend színeit. Sokat segít a tökéletes látvány megteremtésében és még a vendégeket is leveszi a lábáról. Ebben az évben minden házasulandó megtalálja a hozzá közel álló színvilágot – legyen az ruha, helyszíni dekoráció vagy éppen a nagy napra szánt csokor. Ez utóbbiakat Rövid Zsuzsi stylist kötötte nekünk, hogy megmutathassuk, hogyan festenek a különböző virágkompozíciók az év trendszíneiben. Család Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Hajrá, monokróm! 2014 legütősebb lakbertrendje http://www.life.hu/csalad/20140107-a-legutosebb-lakber-trend-2014-ben-hajra-monokrom.html Számos lakberendező vagy saját otthonát tervezgető nő kaphat a fejéhez most a legújabb trendek hallatán: 2014-ben ugyanis mindent elfelejthetünk, amivel eddig órákat, heteket töltöttünk el – a minták helyét, szerepét, a különböző színek összehangolását a lakásban ezúttal a monokróm összkép váltja. Néha a legegyszerűbb ötlet a legütősebb! Család -- Divatos falak – tapétatrend 2014 http://www.life.hu/csalad/20140103-divatos-falak-tapetatrend-2014.html A 2014-es tapétatrendekben a meghökkentés, a túlburjánzó érzelmek megjelenítése lesz a mérvadó – ez derül ki számos nagy, nemzetközi tapéta- és fotóprintgyártó és forgalmazó előzetesen bemutatott termékpalettájáról. Család Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.