Dobd fel az otthonod! – Látványos átalakulás fillérekből

tavasz kiegészítő dekoráció lakberendezés Kika-tavasz2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavasszal minden megújul, frissítsd fel kicsit a környezeted is. Íme, néhány trendi kiegészítő, amikkel újjávarázsolhatod a lakásod.

Vázát mindenhova!

Azzal, hogy tavaszi növényekkel veszed körbe magad, máris sokat tettél az otthonodért. Ha pedig a friss virágokat gyönyörű vázákba helyezed, máris kicsit megújulnak a belső terek. Használj vidám színeket, különleges formákat, látványos méreteket, mindegy: ezzel a kiegészítővel máris feldobhatod az unalmas helyiségeket.

/1503/Dobd_201532495230

Szerezz be egy új szőnyeget!

A szoba egyik fókuszpontja mindig a szőnyeg, kiváltképp akkor, ha az színes, mintás, vidám vagy bármilyen más szempontból grandiózus. Légy nyitott a változásra: egyetlen szőnyeg cseréjével az egész lakás hangulatát megváltoztathatod. Ha pedig mindehhez még díszpárnákat is választasz, garantált lesz a siker.

/1503/Dobd_201532495031

A humor legyen a védjegyed!

Néhány vicces mintájú kiegészítővel, különleges formájú bútorral egy csapásra feldobhatod az otthonodat. Szárnyaljon a fantáziád, ne fogd vissza magad: a humor legyen a védjegyed!

/1503/Dob_f2015324949102015 legmenőbb textiltrendjei tavasszalhttp://www.life.hu/csalad/20150308-2015-tavasz-textiltrendek-vilagosak-es-letisztultak-keves-vagy-geometrikus-mintaval.htmlAhogyan a ruhatáradban, úgy az otthonodban is jelen van a divat – a legszebb, legmenőbb textilekkel akár évszakról évszakra megújíthatod a lakásodat. Íme, 2015 tavaszának legszebb textiljei: bútorokra, ablakokra, díszpárnákra fel!CsaládIlyen egy igazi hibridállat - elképesztő videó a háziállatokrólhttp://www.life.hu/csalad/20150304-a-kisdumasok-a-hazi-allatokrol-beszelnek.htmlMitől házi egy állat? Mi a gyerekek kedvenc állata? Kinek van háziállata? A Kisdumások beengednek bennünket a magánéletükbe. CsaládThinkstockPanelben laksz? 10 tipp a kiadásaid csökkentésérehttp://www.life.hu/csalad/20150305-panellakasok-panelprogramok-futes-es-koltsegcsokkento-trukkok.htmlNéhány apró trükk segítségével még egy panellakásban is sokat spórolhatunk. Mutatjuk hogyan!CsaládFrissességet az otthonodba! Így dekorálj tavasszalhttp://www.life.hu/csalad/20150227-frissesseget-az-otthonodba-igy-dekoralj-tavasszal.htmlSzínek, illatok, minták – ha már te is vágysz a tavaszi frissességre, vedd körbe magad velük az otthonodban is!CsaládÍgy lesz ragyogó az otthonod - tavaszi nagytakarítás, ésszerűenhttp://www.life.hu/csalad/20150227-a-tavaszi-nagytakaritas-egyes-lepesei-esszeruen.htmlÉrdemes a tavaszi nagytakarítás kapcsán néhány fontos szabályt betartani annak érdekében, hogy gyorsan és viszonylag kényelmesen tudd elvégezni ezt az embert próbáló feladatot is.CsaládÍgy lesz igazán pihentető az éjszakahttp://www.life.hu/csalad/20150209-ennyi-alvasra-van-szuksegunk-a-kulonbozo-eletszakaszokban-gyerekeknek-felnotteknek-idoseknek.htmlAz amerikai Nemzeti Alvás Alapítvány szakértői valamennyi korosztály számára megadták, hogy mennyi alvás tekinthető elfogadhatónak, illetve ideálisnak. Kiderült, hogy a gyerekeknek és a kamaszoknak több pihenés kell, mint eddig hittük.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.