Élj a tavasz színeivel együtt! Ilyen a világhírű tervező, Karim Rashid otthona

Forrás: interiordesign.net -
karim rashid tavasz otthon belsőépítészet dekoráció lakberendezés Kika-tavasz2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karim Rashid, az egyiptomi születésű ipari formatervező és belsőépítész napjaink egyik legsokoldalúbb és legtöbbet foglalkoztatott alkotója. Tevékenysége az ipari formatervezéstől a divatig, a művészettől az építészetig mindenre kiterjed. Nem csoda hát, ha saját otthonát és annak minden bútorát ő maga és felesége tervezte. 

Miután megtervezek valamit, szeretem kipróbálni, hogyan működik a valóságban. Így használat közben tudom meg, mi az, amin még változtatnom kell” - mondta egyszer egy interjúban a népszerű tervező.

Forrás: interiordesign.net

A világhírű dizájner otthona nem szűkölködik színekben: a tervező szereti az élénk árnyalatokat, a harsány színkombinációkat. Nézd meg, milyen az élet az otthonában és inspirálódj kedvedre a tavasz színeiből.

/1503/_rezd201531618852Barakk volt - álomlakás letthttp://www.life.hu/csalad/20150109-barakkbol-lett-alomlakas-nemetorszagban.htmlAz egykori katonai laktanya rideg barakkjai meseszerű terekké változtak. Az átalakításoknak köszönhetően egy igazán modern, fényűző és nagyvonalú, élhető otthonná vált, ahol az egész család jól érzi magát.Család--Cementgyárból lett álomlakáshttp://www.life.hu/csalad/20140930-ricardo-bofill-spanyol-epitesz-megvasarolt-egy-cementgyarat-es-itt-alakitotta-ki-sajat-otthonat-es.htmlRicardo Bofill spanyol építész a hetvenes években fedezte fel a Barcelona környékén évek óta üresen álló és egyre rosszabb állapotban lévő cementgyárat és annyira megtetszett neki, hogy nyomban meg is vásárolta. Család--A lakásmaffia nyomában – leleplezzük a csalókat!http://www.life.hu/csalad/20140601-a-lakasmaffia-nyomaba-eredtunk-elaruljuk-a-modszereiket-es-leleplezzuk-a-csalokat.htmlMit tehet egy háromgyermekes édesanya, amikor két évtizedes munkával felépített családi házából egy népes család kiveri, s még meg is fenyegetik, hogy élve eltemetik, ha járatni meri a száját? Nem sokat. Íme, a lakásmaffia kifinomult módszerei.Család--A lakás, ahonnan egy egész család eltűnthttp://www.life.hu/csalad/20140519-a-nemetorszagi-lakasbol-egy-egesz-csalad-eltunt-elhagyatott-helyek-sorozatunk-kovetkezo-resze.htmlVan egy lakás Németországban, amiből egy szempillantás alatt eltűnt egy egész család. Azóta minden érintetlenül áll – mintha arra várna, hogy a tulajdonosai egyszer csak visszatérnek. Elhagyatott helyek című sorozatunk 11. része következik.CsaládOrigoIlyen volt, ilyen lett: látványos lakásfelújítások képekbenhttp://www.life.hu/csalad/20140430-ilyen-volt-ilyen-lett-latvanyos-lakasfelujitasok-kepekben.htmlLakásfelújításra két esetben kerülhet sor: ha már hosszú évek óta élünk valahol, és már kicsit lelaktuk a szobákat vagy éppen ha új lakásba költözünk, amit saját ízlésünkre szeretnénk formálni. A lakásfelújítás minden esetben nagy körültekintést és sok-sok fantáziát igényel. Íme, néhány inspiráló példa.CsaládOrigoAhol a lakásokban bokrok nőnekhttp://www.life.hu/csalad/20140416-a-csernobili-atomeromu-mellett-epult-egyhagyatott-varos-pripyat.html1986. április 26-án, ma éppen 28 évvel ezelőtt robbant fel emberi mulasztás miatt a csernobili atomerőmű. Az erőmű egy Pripyat nevű város közvetlen közelében található, ahol 50 000 ember élt a katasztrófa bekövetkeztekor. Ezek jórészt az erőműben dolgozók és családjaik voltak, a várost eredetileg erre a célra húzták fel 1970-ben. Pripyat egy dinamikusan fejlődő, a szovjet életszínvonal felett álló város volt egészen az eset napjáig. Azóta egy kihalt panelrengeteg, egy igazi szellemváros… Elhagyatott helyek című sorozatunk hetedik része következik.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.