Bekeményített Harrison Ford felesége: abba kell hagynia a repülést?

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Calista Flockhart repülőgép-baleset Star Wars Carrie Fisher repülés Csillagok háborúja Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 72 éves színész egyik legkedvesebb hobbija a repülés, amelyet családja egyáltalán nem néz jó szemmel. Kiváltképp a múlt héten történt balesete után.

Harrison Fordot múlt héten szállították súlyos sérülésekkel a Los Angeles-i UCLA kórházba, miután kisrepülőgépe műszaki hiba miatt egy golfpályára zuhant.

Forrás: AFP/Robyn Beck
Forrás: AFP/Mark Ralston
Feleség vagy szexrabszolga?http://www.life.hu/csalad/20150128-ferjek-kenyszeritik-a-feleseguket-szexualis-aktusokra-ez-is-a-csaladon-beluli-eroszak-egyik-fajtaja.htmlEgy jó feleség főz, mos, vasal, és persze kényezteti az urát. De hol a határa a házastársi kötelességek teljesítésének? CsaládThinkstockÍme, Cindy Crawford photoshop nélkül - nem félt megmutatni a valóságot: petyhüdten, narancsbőrösen is imádjukhttp://www.life.hu/trend/20150214-cindy-crawford-photoshop-nelkul-pozolt-a-marie-claire-ujsagnak.htmlA 48 éves modell fehérneműre vetkőzött és megmutatta a testét - ilyen a valóságban Cindy Crawford.Trend--Fernando Alonso a McLarent okolja a balesetéérthttp://www.life.hu/bulvar/20150303-fernando-alonso-forma1-pilota-a-mclarent-okolja-baleseteert-ami-miatt-a-falnak-csapodott-egy-edzesen.htmlA pilóta nem elégedett a baleset vizsgálatának eredményével és továbbra is műszaki hibára gyanakszik.TV + Bulvár--Túl nagy a férj pénisze, ezért válna tőle a feleséghttp://www.life.hu/intim/20150306-egy-nigeriai-no-ferje-tul-nagy-penisze-miatt-ervenytelenitene-az-alig-egy-hete-tarto-hazassagat.htmlEgy nő úgy döntött, érvényteleníti az alig egy hete tartó házasságát. Az ok: túl nagy a férje pénisze.IntimOrigoAutóbaleset érte Détár Enikőthttp://www.life.hu/bulvar/20150306-detar-eniko-szinesznot-baleset-erte-ezert-a-szeme-alatt-egy-hatalmas-monokli-lathato.htmlA színésznőt autóbaleset érte, amelynek következtében a szeme olyan súlyosan megsérült, hogy ömlött belőle a vér és fél óráig alig látott. TV + Bulvár--Túl nagy a férj pénisze, ezért válna tőle a feleséghttp://www.life.hu/intim/20150306-egy-nigeriai-no-ferje-tul-nagy-penisze-miatt-ervenytelenitene-az-alig-egy-hete-tarto-hazassagat.htmlEgy nő úgy döntött, érvényteleníti az alig egy hete tartó házasságát. Az ok: túl nagy a férje pénisze.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.