Hujber Feri: "Semmilyen formában nem képzelem el itthon a jövőmet"

Forrás: Facebook/Mokka -
Hujber Ferenc külföld intenzív osztály család Magyarország Frizbi kórház Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész Hajdú Péter műsorában fejtette ki, hogy amint teheti, elhagyja Magyarországot és viszi magával a családját is.

Hujber Feri nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött. A színész szilveszterkor került a Nyírő Gyula kórház intenzív osztályára. A rosszullétet a kimerültség, a stressz, a legyengült immunrendszer és a szívproblémák okozhatták. A színész már jobban van. Jövőbeni terveiről pedig a Frizbiben mesélt.

Forrás: Facebook/Mokka

"Semmilyen formában nem képzelem el itthon a jövőmet. Alig várom, hogy a gyerekek egy kicsit nagyobbak legyenek, és az egész családdal menjek külföldre. Már az is meg van, hogy hová, de ez egyelőre titok, de nem London, és nem is Amerika. Olyan helyre akarok menni, ahol boldogok az emberek, és én magam is boldog lehetek" - árulta el Feri.

Bekeményített Harrison Ford felesége: abba kell hagynia a repülést?http://www.life.hu/csalad/20150309-harrison-ford-repulogep-balesete-utan-felesege-calista-flockhart-nem-szeretne-ha-ferje-tobbet.htmlA 72 éves színész egyik legkedvesebb hobbija a repülés, amelyet családja egyáltalán nem néz jó szemmel. Kiváltképp a múlt héten történt balesete után.Család--Éljen a brelfie! Alyssa Milano is beállt a szoptató sztármamik közéhttp://www.life.hu/csalad/20150309-alyssa-milano-is-beallt-a-nyilvanosan-szoptato-sztarmamik-koze-ahogyan-anno-gisele-bundchen.htmlA brelfie, vagyis „breastfeeding selfie" a szoptatást népszerűsítő sztárédesanyák között is egyre nagyobb népszerűségnek örvend: a Bűbájos boszorkák sztárja, aki nemrég adott életet második gyermekének, Instagram-oldalán osztotta meg, ő hogyan igyekszik időt szakítani kislánya etetésére.CsaládOrigoKovács Patrícia nem kért a nőnapi virágbólhttp://www.life.hu/csalad/20150309-kovacs-patricia-szineszno-nem-kert-a-nonapi-viragbol.htmlA színésznő nem kért a nőnapi "kiváltságokból", inkább közösségi oldalán hívta fel a nőkkel kapcsolatos problémákra a figyelmet.Család--Mező Misinek kislánya születetthttp://www.life.hu/csalad/20150309-mezo-misinek-a-magna-cum-laude-frontemberenek-megszuletett-masodik-gyermeke-kislanya-szuletett.htmlMegszületett az énekes második gyermeke, Bíborka. Misin a színpadon is látszott a boldogság, le sem tagadhatta, mennyire örül az új családtagnak.Család--Kovács Patrícia nem kért a nőnapi virágbólhttp://www.life.hu/csalad/20150309-kovacs-patricia-szineszno-nem-kert-a-nonapi-viragbol.htmlA színésznő nem kért a nőnapi "kiváltságokból", inkább közösségi oldalán hívta fel a nőkkel kapcsolatos problémákra a figyelmet.Család--Mindent a családért! Kőkemény celebanyukákhttp://www.life.hu/csalad/20150303-eros-celebanyukak-akik-mindent-megtesznek-a-gyerekekert.htmlJól ismerjük azokat az anyukákat, akik igyekeznek mindent megadni és jó példát mutatni a gyermeküknek. A hírességek között is akadnak ilyenek - következzenek olyan celebmamik, akik képesek foggal-körömmel küzdeni gyermekükért.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.