Kovács Patrícia nem kért a nőnapi virágból

Fotó: Origo -
Tóth Gabi virág Sarka Kata családon belüli erőszak Kovács Patrícia Kulcsár Edina nőnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nem kért a nőnapi "kiváltságokból", inkább közösségi oldalán hívta fel a nőkkel kapcsolatos problémákra a figyelmet.

Nőnap alkalmából Sarka Kata, Kulcsár Edina és Tóth Gabi sokkoló fotókat mutatott magáról egy nők elleni erőszakkal kapcsolatos kampány részeként. Kovács Patrícia is felszólalt nőnapon, ám egészen másként - a róla készült fotót IDE KATTINTVA nézheted meg.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

„Ahol egy reggeli rádióműsorban jópofa dolognak tűnik a 'szőke vagy megütnéd?' kérdés, ahol a rendőrségi oktatófilmek az áldozatokat hibáztatják, ahol a kormánypárti képviselők leszavazzák, hogy a parlament minél hamarabb fogadja el a családon belüli erőszak minden formájának felszámolását célzó nemzetközi egyezményt, ott a magam részéről nem kérek az évente egyszer a férfi politikusok által az utcán osztogatott virágokból, sem a nőnapi kedvezményes múzeumlátogatás alamizsnájából. Beszéljünk a lényegről. Hetente egy nő, havonta egy gyerek hal meg családon belüli erőszak miatt hazánkban" – írta Patrícia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.