Mező Misi Magna Cum Laude Születés kislány gyermek édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett az énekes második gyermeke, Bíborka. Misin a színpadon is látszott a boldogság, le sem tagadhatta, mennyire örül az új családtagnak.

A Magna Cum Laude frontemberének kisfia, Nimród kishúgot kapott, akit a szülők Bíborkának neveztek el. Mező Misi péntek esti koncertjén kiáltotta világgá a gólyahírt – írja a Bors.

Tv2

Az immár kétgyermekes büszke apa a színpadon pezsgővel koccintott gyermeke egészségére, a közönség pedig nagy tapssal ünnepelte a jó hírt.

Másfél éve még válságban volt a házassága

2013 év végén a Magna Cum Laude frontemberét kidobta a felesége. Az ok akkor a hűtlenség volt. Misi családi élete azóta rendeződött, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint kislánya érkezése.

Mindent a családért! Kőkemény celebanyukákhttp://www.life.hu/csalad/20150303-eros-celebanyukak-akik-mindent-megtesznek-a-gyerekekert.htmlJól ismerjük azokat az anyukákat, akik igyekeznek mindent megadni és jó példát mutatni a gyermeküknek. A hírességek között is akadnak ilyenek - következzenek olyan celebmamik, akik képesek foggal-körömmel küzdeni gyermekükért.Család--Le sem tagadhatná - a megszólalásig hasonlít édesanyjára Sailor Brinkley http://www.life.hu/csalad/20150308-le-sem-tagadhatna-a-megszolalasig-hasonlit-edesanyjara-sailor-brinkley.htmlMicsoda hasonlóság! Sailor Brinkley Cook pontosan úgy néz ki, mint 61 éves édesanyja, Christie évtizedekkel ezelőtt. CsaládAFP11 éves gyermekét öltöztette Christian Greynek egy anyahttp://www.life.hu/csalad/20150307-christian-grey-a-szurke-otven-arnyalata-konyvbol-egy-11-eves-kisfiu-jelmeze-volt-a-world-book-day.htmlEgy manchesteri iskolában a World Book Day keretein belül a tanárok arra ösztönözték a diákokat, hogy bújjanak irodalmi karakterek bőrébe. Igencsak nagy felháborodást keltett, amikor a kis Liam Scholes Christian Greynek öltözve lépett a terembe. Az osztályfőnök kiakadt...Család--Cuki babalábfotót posztolt Liv Tylerhttp://www.life.hu/csalad/20150307-liv-tyler-babafotot-posztolt-fiarol-sailorrol-aki-februarban-szuletett.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, februárban a vártnál korábban érkezett a színésznő kisfia, Sailor.Család--Hamarosan szabadul Damu Roland: A család Vajna Tímeának üzenthttp://www.life.hu/csalad/20150307-damu-roland-unokatestvere-zita-vajna-timeanak-uzent-londonbol.htmlRövedesen letölti négy és fél éves büntetését Damu Roland. Unokahúga szerint családja sosem felejti el Vajna Timinek, hogy börtönbe juttatta a színészt. A lány Londonból üzent...Család--Áll a bál a Zámbó családban! Jimmy özvegye kiosztotta Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/csalad/20150306-zambo-kirsztian-az-x-faktor-egykori-enekeset-zambo-jimmy-ozvegye-edit-asszony-kiosztotta.htmlAz özvegy megelégelte, hogy Krisztián még mindig az apja nevéből él. Edit asszony fia, Adrian közösségi oldalán üzent az egykori x-faktorosnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.