babavárás szerelem énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben töltött be 30. születésnapját Tóth Vera. Az énekesnő a sikerei csúcsán van, úgy érzi, komoly felnőttkorba került, stabil párkapcsolatban él: akár jöhet a baba is. Fotó: Zsigmond László/Life.humiddle 

Vera az RTL Klub Reflektorának mesélt szerelméről, boldogságáról, és azt sem rejtette véka alá, készen áll arra, hogy anyuka legyen.

"Most már bármikor, ha úgy gondolja a kis csemete, akkor jöhet. Persze vannak még terveim magammal, szeretnék tíz-húsz kilót ledobni előtte. De ezeket már rábíztam a sorsra, amikor jönnie kell, akkor jöjjön" – jelentette ki az énekesnő.

Tóth Gabi: "Örökbe fogadok egy gyereket"

Nemrégiben beszélt a gyerek utáni vágyáról Vera húga, Gabi is. Eláriulta, korábbi betegsége miatt nem valószínű, hogy saját babája lehet, ezért úgy tervezi, adoptál egy (vagy több) csöppséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.