Érkezik Léna! Kislánya lesz Nádai Anikónak

Forrás: RTLKlub -
terhesség szülés kislány Nádai Anikó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszémolt, első gyermekét várja az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Nádai Anikó.

"Egyelőre nem merem százszázalékosan mondani, hiszen az orvos is csak nyolcvan százalékra mondta, de úgy tűnik, hogy a kisbabánk kislány lesz. Nagyon örültünk, amikor megtudtuk, ráadásul még a nevét illetően is sikerült megegyeznünk, ami nagy szó" - nyilatkozta a fiatal lány a Blikknek.

Forrás: RTLKlub

"Korábban ugyanis elég nehezen találtunk olyan fiú- vagy lánynevet, ami mindkettőnknek tetszik. A Léna volt az egyetlen, amiben egyezett a véleményünk, úgyhogy a kislányunk ezt a nevet viseli majd" - magyarázta Anikó, aki szerencsére nagyon jól viseli a terhességet. Rosszullétre nem panaszkodik, és pocakja is nagyon szépen gömbölyödik már.

Lapinformációk szerint Anikó az RTL Klub újonnan induló tehetségkutatójában, a Got Talentben kapott munkalehetőséget. "Valamivel nyugalmasabb állás, és mivel én úgy gondolom, a terhesség nem betegség, amíg tudok, dolgozni szeretnék."

!

Mint ismeretes, Anikó az RTL Klubnak nem csupán a karrierjét köszönheti, hanem a szerelmét is. Hiszen a csatorna főrendezőjével, Kovács Dániellel a közös munka során szerettek egymásba, igaz, a férfi akkor még házasságban élt, de az elmúlt két év őket igazolta. Most pedig a kapcsolatukat egy születendő baba is megkoronázza.
Így születik meg egy kisbaba - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20150317-a-kisdumasok-a-szulesrol-beszelnek.htmlHogy jön ki a kisbaba az anyukája hasából? Milyen egy szülés? Ki mire emlékszik belőle? A Kisdumások erre is tudják a választ. CsaládThinkstock3 szuper hobbi gyerekeknek – kezdjetek hozzá már tavasszal!http://www.life.hu/csalad/20150302-3-szuper-hobbi-gyerekeknek-kezdjetek-hozza-mar-tavasszal.htmlJó, ha a gyerekeknek van hobbijuk – nemcsak lefoglalja őket, de az egyes tevékenységek által fejlődik a kreativitásuk, a kézügyességük, és némely hobbi akár türelemre is taníthatják a legkisebbeket. Íme, a tavasszal elkezdhető legkedveltebbek. CsaládThinkstockHatalmas terhespocakkal túrázott Milla Jovovichhttp://www.life.hu/csalad/20150317-milla-jovovich-hatalmas-terhespocakkal-turazott-hollywoodban-ferjevel-paul-w-s-anderson-rendezovel.htmlA 38 éves színésznő férjével, Paul W.S. Andersonnal élvezte a jó időt a hollywoodi Runyon Canyonban.Család--Televizelt chipses doboz, almacsutka, rúzs - Ezeket találták anyukák kamasz fiaik szobájábanhttp://www.life.hu/csalad/20150317-a-legfurcsabb-dolgok-amiket-tinik-szobajaban-talaltak.htmlA tinifiúk hálószobája igazi veszélyzóna, de nem is gondoltuk volna, milyen furcsaságokat rejtegetnek benne a srácok. CsaládThinkstock4 dolog, amiben sosem hallgatsz az anyukádrahttp://www.life.hu/csalad/20150317-anyukak-tanacsai-amit-minden-gyereknek-elmondanak.htmlAnyu mindig jobban tudja, ez tény. De mik azok a dolgok, amiket akárhányszor mond el, akkor sem vagy hajlandó úgy tenni, ahogy kéri? Összeszedtük. CsaládThinkstockSzabó Zsófi szívhez szóló fotóval nosztalgiázotthttp://www.life.hu/csalad/20150317-szabo-zsofi-szineszno-kislanykori-fotoval-nosztalgiazott-es-szeretett-edesapjara-szabo-gyula.htmlÉdesapjával, Szabó Gyulával közös kislánykori fotót posztolt Szabó Zsófi.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.