Sokkoló! Halott csecsemőket találtak a fagyasztóban Franciaországban

Forrás: Thinkstock -
csecsemő halott Franciaország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 35 éves francia nő valószínűleg otthonában szülte meg mind az öt gyerekét, majd megölte őket, és a fagyasztóba tette. A gyerekek apja bukkant rá az első holttestre, majd a rendőrség a többire. 

Öt halott csecsemőt találtak egy francia családi házban, a fagyasztóban. Egyelőre nem tudni, mi történt a babákkal. A szülőknek egy 13 és egy 15 éves lányuk van, állítólag normális életet élt a család.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az anyát kórházba vitték kivizsgálásra, hogy találnak-e a nála bármilyen pszichológiai problémát, az apát őrizetbe vették.

Hada Renáta megmutatta kisfia ultrahangfotójáthttp://www.life.hu/csalad/20150319-hada-renata-aki-nem-nevezheti-gyereket-pistinek-megmutatta-ultrahang-kepet.htmlHada Renáta a Mokka adásában mutatta meg születendő gyereke első fotóját. CsaládOrigoZenéjével küzd a gyerekkereskedelem ellen Ricky Martinhttp://www.life.hu/csalad/20150320-zenejevel-kuzd-a-gyerekkereskedelem-ellen-ricky-martin.htmlA 43 éves Ricky Martin, aki nemrég jelentette meg Quien Quiera Escuchar című 10. stúdióalbumát, egy interjúban arról beszélt, hogy koncertjein rendszeresen felhívja a figyelmet a prostitúcióra és pornográfiára kényszerített gyerekek helyzetére. Család--Bejelentette! Első gyermekét várja Anne Vyalitsnya modellhttp://www.life.hu/csalad/20150320-anne-vyalitsnya-modell-elso-kisbabajat-varja-baratjatol-adam-cahantol.htmlAz orosz-amerikai származású modell egy ultrahangképpel tudatta a nagyvilággal, miszerint első kisbabáját várja barátjától, Adam Cahantől.Család--Megvan az időpont! Kiderült, mikor születik Katalin hercegnő kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150319-megvan-az-idopont-amikor-katalin-hercegno-masodik-gyermeke-szuletni-fog.htmlMaga Katalin hercegnő kotyogta ki az időpontot, hogy mikorra várják György herceg kistestvérét. Már alig várjuk!Család--Istenes Bence öt éven belül gyereket szeretnehttp://www.life.hu/csalad/20150319-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-ot-even-belul-gyermeket-szeretne.htmlAz RTL Klub műsorvezetője úgy érzi, lassan készen áll a családalapításra, amíg pedig nincs saját gyerkőc, a testvérein gyakorol. Család--Nádai Anikó: „Az első három hónap nagyon durva volt"http://www.life.hu/csalad/20150319-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-terhessegerol-meselt-ami-az-elso-harom.htmlAz Éjjel-Nappal búcsúzó szereplője terhességéről mesélt, ami az első három hónapban nagyon megviselte lelkileg.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.