gyermekszépségverseny kifutó szépségverseny Little Miss Hungary smink verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alapozó, szájfény, szempillaspirál, melyek megszokott kellékei egy szépségversenynek. És nem csak a felnőtteknél, a kisgyermekenél is. Az Origo a Little Miss Hungary gyermekszépségverseny szombati előválogatóján járt.

A kicsik között akadt már rutinos versenyző is, akinek ez a harmadik megmérettetése volt, és persze olyan is, akit most neveztek be első alkalommal a szülei. A riportból kiderül, mit gondolnak a gyerekek a szépségről, és hogyan vélekednek a felnőttek egy ilyen versenyről.

Idén volt először bébikategória is, a zsűriben pedig ott találtuk Kiszel Tündét is.

Mit gondolsz a gyermekszépségversenyekről?

Meztelen képek, amiket látva új értelmet nyer a szépséghttp://www.life.hu/trend/20150308-meztelen-kepek-amiket-latva-uj-ertelmet-nyer-a-szepseg.htmlA Photoshop világában szinte felüdülés látni természetes, hús-vér embereket. TrendOrigoMár nem a csillogásról szól a szépségkirálynő, Kárpári Rebeka életehttp://www.life.hu/bulvar/20150213-remek-haziasszony-lett-a-kiralynobol-karpati-rebekabol.htmlVisszakapta régi életét Kárpáti Rebeka, amióta átadta koronáját az új Miss Universe-nek, Kelemen Henriettának. Ez már cseppet sem olyan királynői, mit korábban.TV + BulvárOrigoÍgy tündökölt Vajna Tímea és szépségkirálynője a Faust operabálonhttp://www.life.hu/trend/20150214-igy-tundokolt-vajna-timea-es-szepsegkiralynoje-a-faust-jotekonysagi-operabalon.htmlLuxusmárkákat viselt magán a szombati jótékonysági operabálon Vajna Timi. Andy Vajna feleségét a Miss Universe Hungary győztese, Kelemen Heni is elkísérte a rendezvényre. TrendOrigoMegelevenedett szépség - gyönyörű modellek öltöztek be festmények szereplőinekhttp://www.life.hu/kult/20150213-gyonyoru-modellek-oltoztek-be-festmenyek-szereploinek-fotosorozatunkban.htmlHamarosan bezár a Szépművészeti múzeum. Ebből az alkalomból mutatunk néhány eredeti remekművet, és párban velük a festmények újraértelmezett változatát.KultOrigoMint egy szépségkirálynő - megmutatta karcsú combját Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20150210-sarka-kata-ujabb-csodaszep-fotot-rakott-fel-magarol-facebook-oldalara.htmlSarka Kata legutóbb a Story-gálán tündökölt, most pedig a közösségi oldalának rajongóit hozta lázba egy-egy gyönyörű felvétellel.TV + Bulvár--Durva vége lett a Miss Amazonas szépségkirálynő-választásnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150202-a-miss-amazonas-szepsegverseny-egyik-udvarholgye-letepte-a-kiralyno-koronajat.htmlBizarr fordulatot vett a Miss Amazonas szépségverseny döntője, amikor az egyik udvarhölgy képtelen volt elfogadni, hogy nem őt választották a legszebbnek. Ilyen reakciót még nem láttál!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.