Hét hónapos lett Caramel kislánya, Sophie

Forrás: Facebook/Molnár Ferenc Caramel -
Caramel kislány család Megasztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A büszke apuka, aki kényeztető szeretetben neveli cuki kislányát, most egy újabb fotót posztolt gyermekéről.

Szerencsére a The Voice korábbi mentora nem rejtegeti tündéri kislányát. Most, hogy a kis Sophie hét hónapos lett, Caramel egy újabb édes képet osztott meg róla a közösségi oldalán:

Forrás: Facebook/Molnár Ferenc Caramel

Megható titok derült ki Caramelről:

Az énekes eddig titkolta, hogy van egy öccse, aki más, mint a többiek. Most közös tervük kapcsán mesélt Caramel a tizennyolc éves Barnáról, aki autista. Cikkünket itt érheted el.
Álomteljesítő születések - a te boldogságod fontosabb, mint a gyerekedé?http://www.life.hu/csalad/20150326-a-gyereknek-kell-teljesiteni-az-almaid.htmlTiszta sor, minden szülő jobbat akar a gyerekének, mint amiben neki része volt. Arra vágyik, hogy a gyerek elérhesse mindazt, ami neki nem adatott meg. Végső soron akár a saját álmait is átadja gyermekének, teljesítse ő, ha tudja. De vajon akarja-e a gyerek beteljesíteni a szülő álmait?Család--Álomnyaraláson pihen Jessica Alba és családja: Cuki fotók!http://www.life.hu/csalad/20150327-jessica-alba-szineszno-es-csaladja-alomnyaralason-pihen.htmlLegutóbb, a Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker nyaralt egy festői helyen a családjával, most pedig az ultradögös Jessica Alba posztolt fotókat egy paradicsomi helyről.Család--48 órán belül szülhet Milla Jovovich?http://www.life.hu/csalad/20150327-milla-jovovich-szineszno-48-oran-belul-megszulheti-masodik-gyermeket.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, legutóbb hatalmas terhespocakkal túrázott Milla Jovovich. Most pedig úgy tűnik, ez az utolsó kirándulós képe a szülés előtt.Család--Itt a vége – Lara Stone hamarosan beadja a válókeresetethttp://www.life.hu/csalad/20150327-lara-stone-holland-modell-hamarosan-alairja-a-valokeresetet-es-elvalik-ferjetol-david-walliams.htmlPár hete robbant a hír, miszerint a holland modell 5 év házasság után külön költözött David Walliams komikustól, hamarosan pedig aláírják a válókeresetet is.Család--Liptai Claudia bevallotta, miért mentené meg Gesztesithttp://www.life.hu/csalad/20150327-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-szineszno-bevallotta-miert-mentene-meg-gesztesi-karolyt.htmlA TV2 műsorvezetője nem szeretné, ha kislánya az ő sorsára jutna és elcsúszna a viszonya édesapjával.Család--Hajbakapva - ki nyeri a csatát? Te le tudod vágni a gyereked haját?http://www.life.hu/csalad/20150325-gyerekhajvagas-otthon-vagy-fodrasznal.htmlA hajápolás és a hajvágás sem tartozik a kicsik kedvenc időtöltése közé. Sokszor unatkoznak, néha akár félnek is a hajukkal kapcsolatos műveletektől.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.