Tímár Brigi megmutatta újszülött kislányát

győztes Tímár Brigitta Miss Intercontinental Hungary császármetszés szépségkirálynő kislány apás szülés újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja adott életet első gyermekének, Boginak a 2013-as Miss Intercontinental Hungary cím győztese. Brigi a Life.hu-nak mutatta meg a kis csöppségről készült első fotót.

Brigi egész terhessége alatt szexi kismama volt és a várandóssága minden percét élvezte. Az egykori szépségkirálynő elmesélte, számára hatalmas élmény volt a szülés, még annak ellenére is, hogy császármetszéssel hozta világra a kis Bogit.

Forrás: Tímár Brigitta

„El sem tudom képzelni, hogyan tudtam eddig nélküle élni! Elmondhatatlan melegség és boldogság önti el a szívem, amikor csak ránézek. Császárral szültem, mert Bogi farfekvéses baba volt. Nagyon gyorsan történt az egész: kedden fél 12-kor indultak el a fájások, fél egykor elfolyt a magzatvíz, 13:56-kor pedig megláttam a kis mézes-mázas testét. A férjem végig velem volt a szülés alatt. A SOTE II-es számú klinikáján szültem, ahol profi ellátásban és maximális segítségben volt részem. Nagyon jó élmény marad a szülés, mert a vágás sem fáj és napról napra jobban vagyok" – mesélte Brigi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.