Sarka Kata elárulta, ki a szigorúbb, ha gyermeknevelésről van szó

Forrás: Zsigmond László/Life.hu -
gyermeknevelés Sarka Kata otthon család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepően őszintén és közvetlen stílusban mesélt Sarka Kata a családja mindennapjairól.

Sarka Kata, aki nemrégiben a lányával közös bikinis képet posztolt, nem titkolja, hogy ha a gyermekeikről van szó, bizony ő hordja a nadrágot a családban. Azt sem rejti véka alá, hogy ő a keményebb otthon a lurkókkal, s nem a férje, persze azt elismeri, nem minden esetben.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

"A gyereknevelésben én vagyok a főnök, kettőnk közül én vagyok a szigorúbb, de ha teljesítenek, például rendesen kitakarítják a szobájukat, akkor meg is jutalmazom őket. Peti racionálisabb, ilyenkor persze azonnal kérdőre von, hogy miért kellett nekik játék megint. Az az élet, amit mi élünk, nem normális, ezt tudjuk jól, Peti pedig retteg attól, hogy sok világsztár gyerekeihez hasonlóan a mieink sem fogják tudni értékelni mindazt a jót, ami nekik jutott, ha túl sokat kapnak. Szerinte az én utam (teljesítményért jutalmazás) oda vezet. Pedig erre is nagyon figyelek, éppen ezért járnak állami oviba és iskolába, hogy lássák, hogyan is működik a világ" - mesélte nem mindennapi nyíltsággal a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.