Sarka Kata: ,,Én továbbra is szeretnék babát!"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Sarka Kata párkapcsolat fitnesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata a minap őszintén mesélt arról, hogyan és mikor ismerte meg férjét, és elmondta azt is, vágyik -e harmadik gyerekre. 

Katát a Bors faggatta magánéletéről, gyerekvállalásról és természetesen a férjéről. A csinos, fiatal anyuka elmesélte, hogyan ismerte meg évekkel ezelőtt Hajdú Pétert. ,,Még soha nem meséltem el senkinek, de én már akkor kinéztem magamnak Petit, amikor még nem is tudtam, hogy kicsoda. Amikor felköltöztem Budapestre, a harmadik kerületben laktam, és a második kerületbe jártam főiskolára, reggelente a hegyen mentem keresztül, óriási dugó volt. Rendszeresen láttam Petit, egyszer össze is néztünk, persze erre nem emlékszik. Tudtam, hogy ismerem valahonnan...Nyáron Balatonföldváron találkoztunk legközelebb. Este apuval vacsoráztam, odajött hozzám, és elkérte a telefonszámom. Akkor még Toncsival volt, apu pedig azt mondta, biztos nem vagyok normális, mert ennek a férfinak a barátnője egyidős az anyukámmal. Szerinte egyáltalán nem voltunk egymáshoz valók."

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Kata mesélt arról is, hogy vágyik -e harmadik gyermekre. ,,Én továbbra is szeretnék, Peti nem. Már Noncsi és Dávidka is nagy, könnyű velük, bárhova el tudunk menni együtt. Korábban előfordult, hogy vagy Peti ment síelni vagy én, és a tengerben sem tudtunk egyszerre fürdeni, ezek persze nehézségek. De én továbbra is szeretnék babát, majd ha Dávid és Noémi nagyobbak lesznek. Sőt pont, amikor már kirepülnek, én akkor szeretnék egy kicsit. Amikor Noncsi 18 lesz, jó lenne, ha lenne körü­löttem egy pici gyerek is."

Sarka Kata csúcsformában

A csinos anyuka különleges alkalomra készül: fitneszmodell lesz, de csakis egy alkalomra. Arról, hogy miért dönött így, itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.