gyilkosság rendőrség kislány anya Tatabánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrizetbe vette a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság azt a 41 éves nőt, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint megölte nyolcéves kislányát.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, április 2-án nyoma veszett egy nyolcéves kislánynak. Legutóbb azt írtuk, a kislányt édesapjától 10 óra körül vitte el az édesanyja, azóta ismeretlen helyen tartózkodnak.

Az MTI és a Police.hu tájékoztatása szerint mostanra emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a tatabányai Á. Anikó ellen. A megalapozott gyanú szerint az asszony egy tatai panzióban megölte tőle külön élő, a tavaszi szünet egy részében nála tartózkodó lányát.

A holttestet a rendőrség lakossági bejelentés alapján hétfő délelőtt találta meg. A nőt a panzióban fogták el a rendőrök, majd előállították a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Á. Anikó beismerő vallomást tett, a rendőrség őrizetbe vette.

Olivia Wilde a legédesebb húsvéti anyuka: Cuki családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20150406-olivia-wilde-es-jason-sudeikis-gyermekukkel.htmlMíg Zimány Linda, Paris Hilton és Britney Spears szexis nyuszifülekkel, Kendall Jenner pedig pőre altesttel üdvözölte a húsvétot, addig a mindig gyönyörű Olivia Wilde-nak nem kellettek ilyen közhelyek, hogy elvigye a húsvét legédesebb anyukája címet.Család--A legjobbat a babának! Mellpumpával fotózkodott Doutzen Kroeshttp://www.life.hu/csalad/20150406-doutzen-kroes-mellpumpaval-fotozkodott-es-az-anyatej-es-a-szoptatas-mellett-kampanyolt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, januárban kislánya született a szépséges modellnek. Akkor Instagramján kürtölte világgá boldogságát, hogy megérkezett gyermeke, Myllena Mae. Most megint posztolt.Család--Zöld erdőben jártam, kék ibolyát láttam: Így indultak locsolni Szandi gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20150406-igy-indultak-locsolni-szandi-gyerekei-az-enekesnot-is-meglocsoltak.htmlSzandi, akinek lánya, Blanka, nemrég ünnepelte a 15. születésnapját, ismét kedves családi fotót osztott meg közösségi oldalán.Család--Nehéz percek! Paul Walker lánya, Meadow így gyűjt erőthttp://www.life.hu/csalad/20150406-paul-walker-lanya-meadow-walker-instagramjan-osztott-meg-egy-edes-kepet.htmlNem lehetnek könnyűek ezek a napok, vagy hónapok, Meadow Walker számára. Most mutatják be ugyanis világszerte azt a filmet, melynek forgatási ideje alatt vesztette életét a papája.CsaládOrigoMi vagyunk Baldwinék: Ilyen egy igazi, kiegyensúlyozott, boldog családhttp://www.life.hu/csalad/20150405-alec-baldwin-es-neje-hilaria-baldwin-intim-csaladi-fotot-kozoltek-a-szinesz-szuletesnapjan.html1958. április 3-án született Alec Baldwin, így a napokban ünnepelte 57. születésnapját. A színész kedvese, aki második közös gyermekükkel várandós, ezzel a cuki családi fotóval köszöntötte Alecet, illetve a rajongókat.CsaládOrigoMilla Jovovich elárasztja Instargamját 5 napos csemetéje képeivel: Gyönyörű fotók!http://www.life.hu/csalad/20150405-milla-jovovich-elarasztja-instargamjat-5-napos-kislanya-dashiel-kepeivel.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, szerdán megszületett a híres modell második gyereke. A kislány a Dashiel nevet kapta, a büszke anyuka pedig megállás nélkül posztolja a képeket róla.CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.