rendőrség kislány család Tatabánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nyolcéves kislányt keres a Tatabányai Rendőrkapitányság. A lányt édesanyja vitte magával csütörtökön, azóta nem tudni, hol lehetnek - tájékoztat a Police.hu-ra hivatkozva az Origo.

A kislányt édesapjától április 2-án 10 óra körül vitte el az édesanyja, azóta ismeretlen helyen tartózkodnak. Feje Laura 138 centiméter magas, 30 kilogramm. Hosszú barna színű haja, és barna szeme van, bal mutatóujján egy régebbi, vízszintes vágás található.

Forrás: Police.hu

Eltűnésekor sötétkék színű, csillagmintás pufi dzsekit, sötétkék farmernadrágot, fekete színű, neon narancssárga nyelvű és fűzőjű sportcipőt, valamint gyöngyökből kirakott, szív alakú mintákkal díszített kötött sapkát viselt.

A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Feje Laura tartózkodási helyével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Szabó Zsófi gyerekkori képpel emlékszik édesapjára, Szabó Gyulárahttp://www.life.hu/csalad/20150405-szabo-zsofi-ezzel-a-gyerekkori-keppel-emlekszik-edesapjara.htmlA színésznő édesapja, Szabó Gyula tavaly ilyenkor, hosszú betegség után távozott. Zsófi a napokban Facebookon emlékezett meg az évfordulóról.CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huCuki fotót posztolt újszülött kisfiáról Shakirahttp://www.life.hu/csalad/20150405-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-kisfiarol-sasharol-ujabb-kepet-tett-kozze.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, januárban programozott császármetszéssel életet adott második kisfiának a gyönyörű, kolumbiai énekesnő. Azóta pedig érkezenek is a képek a kis Sasháról.CsaládOrigoAjándékhalmok közt a kis trónörökös: Világbajnok fotók!http://www.life.hu/csalad/20150405-kimi-raikkonen-es-kedvese-minttu-virtanen-kisfiat-robint-ajandekokkal-halmozzak-el.htmlAhogy arról korábban az Origo Forma-1-es rovata, a GP Hírek beszámolt, januárban apa lett Kimi Räikkönen, a Forma-1 világbajnoka. A büszke mama ráadásul nem is rejtegeti a csöppséget, közösségi oldalán folyamatosan tájékoztatja a rajongókat. Húsvétkor is így tett.Család--Megmutatta nagy fiát Sarah Jessica Parker: Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150328-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarja-megmutatta-fiat.htmlSJP 1997. május 19-én ment férjhez a színész Matthew Broderick-hez, első gyermekük pedig, James Wilkie Broderick 2002. október 28-án született meg. A büszke anyuka közösségi oldalán mutatta meg 12 éves fiát.CsaládOrigoHét hónapos lett Caramel kislánya, Sophiehttp://www.life.hu/csalad/20150328-het-honapos-lett-caramel-az-egykori-megasztar-nyertes-kislanya-sophie.htmlA büszke apuka, aki kényeztető szeretetben neveli cuki kislányát, most egy újabb fotót posztolt gyermekéről.Család--Hatalmasat nőttek Ada és Timó fiaihttp://www.life.hu/csalad/20150322-hatalmasat-nottek-ada-es-timo-fiai-a-musorvezeto-facebook-oldalara-posztolt.htmlPintér Adrienn, vagyis Ada ikerfiairól posztolt egy tündéri képet. A kis család a hétvégén a Fővárosi Állat- és Növénykertben járt.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.