Halálos iramban 7 halál Paul Walker Meadow Walker apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehetnek könnyűek ezek a napok, vagy hónapok, Meadow Walker számára. Most mutatják be ugyanis világszerte azt a filmet, melynek forgatási ideje alatt vesztette életét a papája.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Paul Walker után nevezte el kislányát Vin Diesel. Ebből is látszik, hogy senki sem tudta még túltenni magát a történteken a mai napig. A színész kislányának sem lehet könnyű, sőt.

Forrás: Instagram/meadowwalker

Meadow ezt a képet tette közzé az Instagramján, mely alatt barátai erőt és kitartást kívántak neki.

A mozi 7x7 csodája:

Nagyon kevesen tudják azt elérni a mozi világában, amit a nemrégiben elhunyt Paul Walker és a nevével fémjelzett Halálos iramban, azaz hogy nem kevesebb, mint hét folytatást is megéljen a filmszériájuk. Most került mozikba a Halálos iramban 7, a Life.hu pedig ebből az alkalomból összeállított egy hétdarabos húsvéti csokrot a hetedik részekből.
Mi vagyunk Baldwinék: Ilyen egy igazi, kiegyensúlyozott, boldog családhttp://www.life.hu/csalad/20150405-alec-baldwin-es-neje-hilaria-baldwin-intim-csaladi-fotot-kozoltek-a-szinesz-szuletesnapjan.html1958. április 3-án született Alec Baldwin, így a napokban ünnepelte 57. születésnapját. A színész kedvese, aki második közös gyermekükkel várandós, ezzel a cuki családi fotóval köszöntötte Alecet, illetve a rajongókat.CsaládOrigoMilla Jovovich elárasztja Instargamját 5 napos csemetéje képeivel: Gyönyörű fotók!http://www.life.hu/csalad/20150405-milla-jovovich-elarasztja-instargamjat-5-napos-kislanya-dashiel-kepeivel.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, szerdán megszületett a híres modell második gyereke. A kislány a Dashiel nevet kapta, a büszke anyuka pedig megállás nélkül posztolja a képeket róla.CsaládAFPÍgy ünnepelte a húsvétot a Beckham család: Cuki fotók!http://www.life.hu/csalad/20150406-victoria-beckham-es-brooklyn-beckham-is-edes-csaladi-fotokat-posztolt.htmlVictoria Beckham és legidősebb fia olyannyira élvezték a húsvétot, hogy mind a ketten aktív posztolásba kezdtek utána az Instagramon. Aztán David is bekapcsolódott.Család--Szabó Zsófi gyerekkori képpel emlékszik édesapjára, Szabó Gyulárahttp://www.life.hu/csalad/20150405-szabo-zsofi-ezzel-a-gyerekkori-keppel-emlekszik-edesapjara.htmlA színésznő édesapja, Szabó Gyula tavaly ilyenkor, hosszú betegség után távozott. Zsófi a napokban Facebookon emlékezett meg az évfordulóról.CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huCuki fotót posztolt újszülött kisfiáról Shakirahttp://www.life.hu/csalad/20150405-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-kisfiarol-sasharol-ujabb-kepet-tett-kozze.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, januárban programozott császármetszéssel életet adott második kisfiának a gyönyörű, kolumbiai énekesnő. Azóta pedig érkezenek is a képek a kis Sasháról.CsaládOrigoAjándékhalmok közt a kis trónörökös: Világbajnok fotók!http://www.life.hu/csalad/20150405-kimi-raikkonen-es-kedvese-minttu-virtanen-kisfiat-robint-ajandekokkal-halmozzak-el.htmlAhogy arról korábban az Origo Forma-1-es rovata, a GP Hírek beszámolt, januárban apa lett Kimi Räikkönen, a Forma-1 világbajnoka. A büszke mama ráadásul nem is rejtegeti a csöppséget, közösségi oldalán folyamatosan tájékoztatja a rajongókat. Húsvétkor is így tett.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.