Szívszorító! Haldokló kisfiuk kérésére, a kórházi ágy mellett házasodott össze a pár

műtét házasság szívbetegség haldokló kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a 21 éves Jemma és 28 éves párja, Craig megtudta, hogy haldokló gyermekük egyetlen kívánsága az, hogy végre összeházasodjanak, egy percig sem halogatták tovább a dolgot. Történelmet írjtak: ők lettek ugyanis az első olyan házaspár, akiket a Canterbury érsek külön engedélyével adtak össze a kórházban. Jemma and Craig Edwards Forrás: Northfoto middle  

A pár ötéves kisfia, a kis Corey Edwards az, aki súlyos betegsége miatt hosszú ideje képtelen elhagyni a kórházat, így a szülők külön engedéllyel ott házasodtak össze. "Alig hét hónapos volt, mikor az orvosok komplex, veleszületett szívbetegséget diagnosztizáltak nála. Azóta nyolc nyitott szívműtétje volt, és számtalan kezelésen esett át, de az állapota nem hogy nem javul, hanem egyre csak romlik" - mondta el Jemma a dailymailnek. Craiggel amúgy korábban is tervezték már az esküvőt, de nem szerettek volna egy ceremóniát, ahol kisfiuk nincs jelen.

A pár végül a kórházi kápolnában mondta ki a boldogító igent, a nászéjszakát pedig kisfiuk szobájában, és ágya mellett töltötték. "Lehet, hogy nem pont úgy zajlott, ahogy azt megálmodtam, de az is biztos, hogy ezt a napot sosem fogom elfelejteni" - nyilatkozta Corey édesapja, Craig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.