Bármelyik pillanatban szülhet Katalin hercegnő

Forrás: Northfoto -
Katalin2015 magánklinika korlátozás trónörökös Katalin hercegnő sajtó szülés időpont gyermek előkészület kórház parkolás György herceg várakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkezdődtek az előkészületek a kis trónörökös fogadására: a második gyermekét váró Katalin hercegnő a hivatalos források szerint a mai napra, vagyis április 15-ére van kiírva.

Nem csupán az Egyesült Királyság, hanem szinte az egész világ lázban ég: a második gyermekével várandós Katalin hercegnő április 15-től, vagyis a mai naptól egészen a hónap végéig bármikor bevonulhat a Lindo Wing londoni magánklinikára, és világra hozhatja György herceg kistestvérét.

Forrás: Northfoto

A korábbi, április 25-i időpontot a héten változtatták meg 10 nappal korábbira, az okokról és a találgatásokról bővebben ITT írt a Life.hu. A St. Mary kórház Lindo Wing luxusklinikájának környékét már előző nap, vagyis április 14-én megkezdték, a parkolásra például egészen a hónap végéig korlátozás van érvényben, a kórház előtti utcát pedig „speciális eseményt" hirdető táblával zárták le.

Kisfia vagy kislánya születik Katalin hercegnőnek?

Rózsaszín témájú babaváró buli? Pink kabátban történt búcsúzás? Na, és az a bizonyos babakék választás mire enged következtetni? A Life.hu korábban ITT foglalta össze Katalin második gyermeke nemére vonatkozó találgatásokat.

Katalin hercegnő immár második alkalommal lesz páciense a Lindo Wing magánklinikának, hiszen első gyermekét, az immár másfél éves György herceget is itt hozta világra 2013-ban. A US Weekly információi szerint bár a kórházi szobák ára azóta nőtt (a lap szerint most körülbelül 2,5 millió forintnak megfelelő összegbe kerül egy éjszakára), a klinika a brit királyi család részére 10 % kedvezményt biztosított.

Ez ám a családi idill! Intim fotót posztolt Gombos Edinahttp://www.life.hu/csalad/20150414-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-intim-fotot-posztolt-az-agyabol.htmlMindennapjainak egy egészen intim szegletébe engedett bepillantást a TV2 műsorvezetője.CsaládOrigoKönnyen megromolhat a hercegi család boldogsága: Vajon Katalin hercegné tisztában van a rá váró nehézségekkel?http://www.life.hu/csalad/20150414-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-felkeszult-e-masodik-gyermekuk-erkezesere.htmlA legfrissebb hírek szerint április vége helyett, akár már ezen vagy a jövő héten is világra jöhet a legkisebb királyi csemete, megszületik Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke. A kis György tehát hamarosan új játszópajtást kap. Csak remélni tudjuk, hogy a királyi pár idejében felkészítette elsőszülött gyermekét az új jövevény érkezésére, a testvéri féltékenység ugyanis könnyen megmérgezheti a család boldogságát.Család--Ez nagyon cuki! Miért kereste Vilmos herceget kisfia a szekrényben?http://www.life.hu/csalad/20150414-gyorgy-herceg-a-kinai-szekrenyben-kereste-vilmos-herceget-amikor-edesapja-kinaba-utazott.htmlMialatt Vilmos herceg Kínában teljesítette királyi kötelességét, fia, György herceg a földrajzi ismereteit igyekezett kamatoztatni: apukája keresésére indult a kínai szekrénybe.Család--Ilyen lesz a királyi csemete: megvan az első fotó Katalin kisbabájáról!http://www.life.hu/csalad/20150330-katalin-hercegne-kisbabajarol-megmutattak-az-elso-fotot-es-azt-is-megrebesgettek-hogy-lany-lesz.htmlNéhány hetet még várni kell arra, hogy Katalin hercegnő és Vilmos herceg második kisbabája megszülessen, az első fotó azonban máris megjelent róla: egy 3D-s ultrahang felvétel.Család--Mi lesz velünk két évig Katalin hercegnő nélkül? http://www.life.hu/csalad/20150409-katalin-hercegno-vissza-akar-vonulni-ket-evre.htmlAz a hír járja a brit királyi udvarban, hogy Katalin hercegnő vissza akar vonulni két évre, nem szeretné ugyanis azt a hibát elkövetni, mint György herceg születése után. CsaládNorthfotoIsmét Diana nyomdokaiba lép, netán meglep bennünket Katalin? http://www.life.hu/trend/20150323-katalin-hercegno-hamarosan-megszul-megtippeljuk-milyen-ruhaban-mutatja-be-masodik-gyermeket.htmlKatalin esküvői ruhája hónapokkal a nagy nap előtt és után is mindenkit érdekelt, két éve pedig mindenki nagyon várta, milyen ruhában mutatja be első gyermekét a szép hercegnő. Most már tényleg csak pár nap, és megszületik György herceg kistestvére, arról azonban még nincs hivatalos információ, hogy kisfiú vagy kislány lesz. Addig is meglestük Katalin kedvenc ruhatervezőinek új kollekcióit, hogy megtippeljük, vajon mit visel majd a hercegnő, amikor a szülés után elhagyja a kórházat.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.