"Szofihoz képest Meryl Streep sehol sincsen" - Ekkora színésznő Dobó Kata lánya

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Dobó Kata színésznő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata egyedül neveli három és fél éves kislányát, Szofit. A színésznő szerint lánya hatalmas hatást tud rá gyakorolni. 

A színésznő nem szigorú, inkább következetes anyukának tartja magát, ami azért is fontos, mert tavaly november óta egyedül neveli Szofit.

Kata a Reflektornak elmondta: nagyon odafigyel a napirend betartására, illetve arra, hogy a kislány ne egyen túl sok édességet. Elmesélte, hogy a kis Szofi azonban hatalmas színészi képességgel rendelkezik, csalafinta, ravasz kislány, és hamar le tudja venni a lábáról anyukáját.

Ki sem találnád, min pereskedik Sofia Vergara és exehttp://www.life.hu/csalad/20150416-sofia-vergara-es-exe-pereskednek.htmlA gyönyörű Sofia Vergara és exe komoly háborúba kezdett, és nem is akármin. A férfi még mindig gyereket szeretne a színésznőtől, de nem a megszokott módon. Család--Ennél cukibb nincs ma: kiborult a kislány az Oroszlánkirály egyik jeleneténhttp://www.life.hu/csalad/20150414-kiborult-a-kislany-az-oroszlankiraly-jeleneten.htmlAz internet új sztárja az a tündéri kislány, aki elsírta magát, amikor először nézte meg az Oroszlánkirályt. Az apukája lefilmezte reakcióját – nézd meg, és olvadozz te is! CsaládOrigoMi lesz velünk két évig Katalin hercegnő nélkül? http://www.life.hu/csalad/20150409-katalin-hercegno-vissza-akar-vonulni-ket-evre.htmlAz a hír járja a brit királyi udvarban, hogy Katalin hercegnő vissza akar vonulni két évre, nem szeretné ugyanis azt a hibát elkövetni, mint György herceg születése után. CsaládNorthfotoSandra Bullock ismét anyai örömök elé nézhttp://www.life.hu/csalad/20150409-sandra-bullock-orokbe-akar-fogadni-meg-egy-gyereket.htmlSandra Bullock öt éve fogadta örökbe Louis Bullock Bardot. A színésznő azt tervezi, hamarosan kistestvére lesz Louisnak. Család--Döbbenetes! Titokban gyereke született Czeizel Endrénekhttp://www.life.hu/csalad/20150407-czeizel-endrenek-gyereke-szuletett-titokban.htmlCzeizel Endrének tavaly nyáron titokban kislánya született, miközben ő 40 éve a feleségével él. A kislány, Fanni szinte teljesen titokban jött világra. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.hu20 év börtönt kapott magzata megöléséért egy nőhttp://www.life.hu/csalad/20150401-abortusz-miatt-20-ev-bortont-kapott-az-amerikai-no.htmlNem volt még hasonló esetre példa Amerikában: gyerek elvetetéséért kapott börtönbüntetést egy nő. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.