Szerelmes fotókat posztoltak Beckhamék Victoria szülinapja alkalmából

Forrás: Instagram/victoriabeckham -
David Beckham Victoria Beckham születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victora a héten töltötte be 41. életévét, így most minden az ünneplés körül forog a Beckham családban. A nagy buli közben persze mindenkinek van ideje arra, hogy tájékoztassa rajongóit. Íme a család szülinapi fotótermése!

Victoria egy csodálatos, szerelemes fotót osztott meg, a legjobb születésnap címmel:

Forrás: Instagram/victoriabeckham

David úgy döntött, nosztalgiázik kicsit. Ő egy jóval régebbi fotót tett közzé a Facebookon:

Forrás: Facebbok/David Beckham

Sőt, Victoria még azt is kiposztolta, mit kapott a fiaitól, és a kis Harpertől:

Forrás: Instagram/victoriabeckham

Ilyen egy átlagos családi program Beckhaméknél:

Semmi különös, csak egy átlagos családi program Beckhaméknél: az első sorból nézhette végig az egész család a Burberry Los Angeles-i bemutatóját. Cuki családi fotó ITT!
Tiltólistás édességek: Ha jót akarsz, ezt ne add a gyereknekhttp://www.life.hu/csalad/20150417-egeszsegtelen-edessegek-amelyeket-erdemes-kerulni.htmlA legtöbb gyerek egyszerűen rajong az édességért, de felnőttek között is vannak szép számmal, akik legszívesebben még a főétkezések helyett is csokit majszolnának. Legyen bármennyire is csábító egy cukormáztól csöpögő falat, akad jó néhány olyan finomság, amit a saját és a gyermeked érdekében inkább hanyagolj a nagybevásárlás során.Család--Érkezik a brit trónörökös? Íme az első fotók a kórházról, ahol Katalin szülni foghttp://www.life.hu/csalad/20150419-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-masodik-gyermeke-barmikor-vilagra-johet.htmlAhogy arról egy nappal ezelőtt a Life.hu beszámolt, bármelyik pillanatban szülhet Katalin hercegnő. Most pedig azt is megmutatjuk, hogy várják az angolok a kis trónörököst.Család--Shakira, Milan és Sasha együtt szurkoltak Gerard Piquének a Barcelona meccsénhttp://www.life.hu/csalad/20150419-shakira-es-fiai-milan-es-sasha-egyutt-szurkoltak-gerard-piquenek-es-az-fc-barcelonanak.htmlA Barcelona a Valenciával csapott össze a spanyol bajnokságban, Shakira pedig úgy döntött, Barca-mezbe öltözteti fiait, és kimegy szurkolni a szerelmének. Tündéri fotók készültek a pálya szélén.Család--Eddig tagadta, most viszont odavan kislányáért Chris Brownhttp://www.life.hu/csalad/20150419-rihanna-exe-chris-brown-apa-lett-es-megmutatta-kislanyat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nagy titokban apa lett Rihanna verekedős exe.Család--Azt sem tudta, hogy terhes, majd világra hozta gyermekét a fürdőszobábanhttp://www.life.hu/csalad/20150417-azt-sem-tudta-hogy-terhes-majd-vilagra-hozta-gyermeket-a-furdoszobaban.htmlAz angliai Bridportban élő Nikki Kelly egy skóciai utazásból tért haza fáradtan, amikor fájni kezdett a hasa. Mivel azt hitte, a menstruációja fog megjönni, bement a fürdőszobába, ám hamarosan azzal szembesült, hogy valójában szülési fájdalmai vannak, és legnagyobb meglepődésére nem sokkal ezután életet adott fiának a fürdőszobapadlón.CsaládThinkstockRossz az idő? Így kösd le a gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20150416-ezeket-a-mesekonyveket-olvasd-a-gyereknek-hetvegen.htmlEgyszer itt a nyár, másszor visszatér a tél, az áprilisi időjárás kiszámíthatatlansága gyakran megnehezíti a családi programok tervezését. Akkor sincs miért aggódnod, ha a viharos szél vagy a szakadó eső elmossa a terveket, szórakoztasd a gyerkőcödet a négy fal között a legjobb gyermekkönyvek történeteivel! Mi ezeket ajánljuk.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.