A vécén szoptatta gyermekét az édesanya – Hatalmas botrány lett belőle

Forrás: Instagram/Elisha Wilson Beach -
édesanya fénykép fotó szoptatás vécé kommentelők internet Instagram botrány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vírusként terjed az interneten, a kommentelők pedig darabokra szedik Elisha Wilson Beachet a botrányt kavaró szoptatós fotója miatt.

Hatalmas visszhangot váltott ki Elisha Wilson Beach fényképe, amelyen a vécén ülve szoptatja meg kisfiát.

A botrány kiváltó kép Forrás: Instagram/Elisha Wilson Beach

A fotó, amelyet egyébként tévésztár férje, Michael Beach készített a kétgyerekes édesanyáról, először Instagramon jelent meg, ahonnan később a Life of Dad Facebook-oldal osztotta meg – és ezt már az internet népe sem tudta figyelmen kívül hagyni.

Sokan támadni kezdték Elishát, mondván, soha nem etetnék meg gyermeküket a vécén ülve, mert egyrészt egészségtelen, másrészt pedig gusztustalan is. Mások azonban csak biztatni tudták az asszonyt, és örömmel üdvözölték, hogy valaki végre megmutatta, mivel is jár az anyaság.

Amikor felfordul a gyomrunk a női melltől

Miért nem kapcsolod el a tévét, ha fedetlen női kebleket látsz? És miért fordulsz el, ha egy édesanya közvetlenül melletted szoptatja meg kisbabáját? A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod el.
Bizarr: Mellszívó pumpával a keblein pózol Kourtney Kardashain http://www.life.hu/bulvar/20150420-kourtney-kardashian-mellszivo-pumpaval-a-mellein-pozol-las-vegasban.html Mi tudjuk, mi hiányzott a mai napra: a Kardashian-család 36 éves üdvöskéje és az ő mellszívó pumpája. Jó szórakozást! TV + Bulvár -- Doutzen Kroes a Vogue-ban népszerűsíti a szoptatást http://www.life.hu/csalad/20150205-doutzen-kroes-holland-modell-a-vogue-magazinban-nepszerusiti-a-szoptatast.html Doutzen Kroes a Vogue-ban mutatta meg, hogyan indult náluk egy átlagos reggel egy ágyban a férjével, gyermekeivel, szoptatás közben. Család Origo Mila Kunis szerint a szoptatás a legjobb edzés http://www.life.hu/csalad/20141212-mila-kunis-szerint-a-szoptatas-a-legjobb-edzes.html Az anyává lett színésznő Craig Ferguson showműsorában vendégeskedett, ahol az anyaság mellett karcsúságát is firtatta a műsorvezető. Család Origo Brutális mellek, sokkoló villantás! Így pózol Monique Covet http://www.life.hu/intim/20150422-monique-covet-egykori-pornoszineszno-megmutatta-meretes-melleit-es-ultra-brutal-dekoltazsat.html Nah, ez a mell majdnem áttörte a monitorunkat: csak folyik, mint egy megállíthatatlan, hatalmas melltenger. Íme, egy magyar pornósztár végtelen keblei. Intim -- Szoptatás vagy sem - így dönt egy hercegné - mi meg imádjuk Katalint http://www.life.hu/drlife/20150130-katalin-hercegne-mar-az-eslo-babanal-is-a-szoptatas-mellett-dontott.html Valahogy nehéz elképzelni a világ nagy ikonjait, legyen az világhírű színésznő vagy éppen az angol uralkodóház tagja, természetes "működés" közben. Pedig az anyai ösztönök ugyanúgy működnek egy hercegné esetében, mint a világ bármely más édesanyjánál. Főleg ha a babájuk etetéséről van szó. Dr. Life -- Fel kellett vágni a szoptatástól tályogos mellem http://www.life.hu/csalad/20140507-fel-kellett-vagni-a-szoptatastol-talyogos-mellem-irja-a-bezzeganya-blog-szerzoje.html Kisfiam negyedik gyerekként érkezett a családba – írja a Bezzeganya blogon Borsolyka. A testvéreit 1,5-2,5 éves korukig szoptattam, tehát már vén, tapasztalt rókának számítok a „szakmában”. Születése után mégis valamit bénázhattam a szoptatással, mert sebesre rágta a bimbómat, amit utána két hét alatt hoztam helyre. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.