L.L. Junior már tudja, hogy hívják majd második gyermekét

terhesség név kislány várandós gyermek Aktív L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész és párja ugyan még nem tudják a baba nemét, de abban bíznak, második gyermekük kislány lesz. Olyannyira, hogy már a nevét is kiválasztották, amit el is árultak az Aktív műsorában.

L.L. Junior még hétvégén, a Facebookon osztotta meg a nagy hírt: kedvese újra várandós, hamarosan megszületik második gyermekük. „Különösebben nem terveztük a második babánkat, de nem is álltunk ellen a sorsnak, Istenre bíztuk, és ő úgy döntött, jöhet a gólya" – mondta Junior vasárnap a Life.hu-nak. Most pedig az is kiderült, milyen név jött számításba.

„Nagyon szégyenlős, úgyhogy lehet, hogy kislány lesz, mert amikor vizsgálják az ultrahanggal, mindig elbújik. Egyébként a Leila névre gondoltunk. Ugyanakkor ha fiú lesz, még nem tudjuk, milyen nevet adjunk neki, azon még nem gondolkodtunk" – mondta Junior.

Így lazulgat apósával Hosszú Katinka http://www.life.hu/csalad/20150427-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-san-franciscoban-baseballozott-aposaval.html Úgy tűnik, a fiús sportokban is megállja a helyét az Iron Lady, aki apósával baseballozott. Család Origo Csodaszép kismama lett Nádai Anikó – káprázatos fotó http://www.life.hu/csalad/20150426-nadai-aniko-az-ejjel-nappal-budapest-egykori-szereploje-csodaszep-kismama.html Meseszép fényképet tett közzé a közösségi oldalán az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője. Család Origo Sandra Bullock rövidre zárta a pletykákat: nem lesz több gyereke http://www.life.hu/csalad/20150426-sandra-bullocknak-nem-lesz-tobb-gyereke.html Egyszer s mindenkorra véget vetett a találgatásoknak a gyönyörű hollywoodi színésznő, aki megelégelte a róla keringő pletykákat. Család -- Micsoda örömhír! Érkezik LL. Junior családjának legifjabb tagja http://www.life.hu/csalad/20150426-ll-juniornak-gyereke-lesz.html Junior a Facebookon osztotta meg a nagy hírt: kedvese újra várandós, hamarosan megszületik második gyerekük. Család Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu „Minden gondolatom a körül forgott, hogy hogyan és mivel tudnám megmenteni anyu életét” http://www.life.hu/csalad/20150407-a-lifenetwork-jon-a-baba-hadas-krisztaval-cimu-musoranak-masodik-evadja-bernadette-szulese.html Míg az egyik élet a halálra, addig egy másik, új élet a születésre készült. Ajtai Bernadette legkisebb gyermekének születésének körülményeit a Jön a baba második évadjában ismerhetik majd meg a nézők. Család Origo Majka: „Egy kiabálós állat vagyok" http://www.life.hu/csalad/20150424-majka-rapper-a-tv2-musorvezetoje-bevallotta-egy-kiabalos-allat-amikor-parjaval-dundikaval-hajnival.html Majka bevallotta, ha vitázik párjával zeng a ház, repülnek a tányérok, ám a válás szóba sem kerülhet nála. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.