Ezek a legidegesítőbb mondatok, amiket terhes nőknek mondanak

Forrás: Thinkstock -
terhesség várandós idegesítő Libero2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandós nők rokonai, barátai egytől egyig örülnek a jó hírnek, de akkor mégis miért kell ennyi bosszantó kérdést feltenni? Összeszedtük a leggyakoribbakat. 

1. Gratulálok! Tervezve volt?
(Köszi, de jó lenne, ha legközelebb nem tennél fel a szexuális életemre irányuló kérdéseket.)

2. Mennyi idő alatt estél teherbe?
(Tessék?!)

3. Tudod, hogy nagyon meg fogsz hízni?
(– mondja valaki, aki hatalmas pofonra vár.)

4. Én imádtam a terhességem minden napját. Te nem?
(De, és a reggeli rosszullétek voltak a legjobbak.)

Forrás: Thinkstock

5. Biztos vagy benne?
(Mármint miben is?)

6. Megfoghatom a hasadat?
(Kérlek...)

7. Mit szeretnél? Kisfiút vagy kislányt?
(Gyereket.)

8. Láttad, milyen jól néz ki terhesen Katalin hercegné?
(Igen, és azt is, hogy Cara Delevingne milyen jól néz ki nem terhesen, de attól én még nem úgy nézek ki, és köszi, hogy ezt érezteted velem.)

9. Hatalmas vagy!
(Te meg nem túl kedves.)

10. Tuti, hogy nem ikreket vársz?

11. Elmesélem, én hogy szültem.
(Kérlek, részletezd is.)

12. Félsz?
(Most, hogy így kérdezed, kezdek.)

Alec Baldwin rendes gazdi – eltakarít a kutyusa utánhttp://www.life.hu/news/20150427-alec-baldwin-vilaghiru-szinesz-igazi-rendes-gazdi-eltakarit-kutyusa-utan-a-piszkot.htmlPéldamutatóan szedi a kutyapiszkot a világhírű színész. Sokan tanulhatnának tőle, így talán Budapest belvárosa sem nézne ki úgy, mint egy kutya toalett.News--Állati trend – kifestették a cuki bagolyfiókák körméthttp://www.life.hu/news/20150424-allati-trend-kifestettek-a-cuki-bagolyfiokak-kormet-egy-allatfarmon-hogy-megkulonboztethetoek.htmlKülönböző színű karmokat villantottak a pelyhes bagolyfiókák, természetesen az is kiderült, miért volt szükség, erre a kis kozmetikára.News--Hosszú betegség után elhunyt a fiatal magyar színésznő http://www.life.hu/news/20150427-pall-monika-szineszno-elhunyt.html28 éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt Páll Mónika. NewsOrigoFenékrázás miatt kerültek börtönbe az orosz lányokhttp://www.life.hu/news/20150426-fenekrazas-miatt-kerultek-bortonbe-az-orosz-lanyok.htmlNem mindennapi dolog verte ki a biztosítékot a hatóságoknál Oroszországban: hét fiatal lány egy második világháborús emlékmű közelében forgatott klipet, amin a feneküket is istenesen megrázzák – nem kellett volna.News--Motoros balesetben elhunyt a tűzoltó ezredeshttp://www.life.hu/news/20150426-nemeth-tamas-tuzolto-ezredes-elhunyt.htmlKözlekedési balesetben elhunyt Németh Tamás tűzoltó ezredes, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője.NewsThinkstockBruce Jenner: „Nő vagyok”http://www.life.hu/news/20150426-bruce-jenner-utoljara-nyilatkozott-ferfikent.htmlKönnyek közt adta legutolsó interjúját férfiként Kim Kardashian mostohaapja, aki eldöntötte: 65 évesen nővé operáltatja magát. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.