Így ünnepli Iszak Eszti az anyák napját

Forrás: Redlemon -
anyák napja meglepetés ünneplés Iszak Eszter utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok kedves emlék, boldog pillanatok, közös élmények - Iszak Eszti elmesélte milyen pazar anyák napi ajándékkal lepte meg édesanyját pár éve.

Eszti boldogan gondol vissza gyermekkorára, azt is elmesélte, hogy anyák napja alkalmából kiskorában rendszeresen énekelt és előfordult, hogy saját verssel lepte meg az ünnepen édesanyját és nagymamáját. Pár éve pedig Olaszországi utazással kedveskedett anyukájának.

Forrás: Redlemon

„Már ovisként nagy versmondó voltam, anyáék nagyon büszkék voltak rám, a mai napig emlegetik, hogy én voltam minden évben az ünnepségek egyik főszereplője. Gyerekként szívesen énekeltem és rajzoltam is, és mivel nagymamám nagyon szereti a verseket, többször ajándékoztam saját verset neki, amitől mindig meghatódott" – mesélte a fiatalok legnézettebb zenecsatornájának sztárja, aki naponta beszél telefonon anyukájával.

„Fantasztikus a kapcsolatom édesanyámmal, aki a legjobb barátom is egyben, annak ellenére, hogy sokban különbözünk egymástól: Ő türelmes ember, én lobbanékony természet vagyok, ezért Igyekszem tanulni tőle és higgadtabban kezelni a helyzeteket. Mindent tud rólam, mindenről tudunk beszélgetni, nem emlékszem rá, hogy valaha komolyabb konfliktusom lett volna vele" – tette hozzá Eszti, aki minden évben friss tavaszi virágcsokorral kedveskedik édesanyjának. Azonban a két évvel ezelőtti anyák napja különösen emlékezetes volt számunkra.

„Egy csodás római utazással leptem meg, amit csak az utolsó pillanatban árultam el, nagy volt a meglepetés! Szuperül éreztük magunkat, Ákos akkor még kint élt Olaszországban, ő kalauzolt minket" - mesélte Eszti.

Vége Nkuya Sonia kálváriájának: az énekesnő megállapodott kislánya apjávalhttp://www.life.hu/csalad/20150430-nkuya-sonia-a-sugarloaf-egyuttes-enekesnoje-megallapodott-kislanya-apjaval-a-gyermekelhelyezesrol.htmlAz énekesnő elmondta, rendeződni látszik a viszony közte és kislánya apja között. Szóban már sikerült megállapodniuk a láthatási jogokról.Család--Gombos Edina cuki kisfiával pózolthttp://www.life.hu/csalad/20150430-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-cuki-kisfiaval-pozolt-vegre-megmutatat-a-kis-matteot.htmlA büszke anyuka a TV2 Aktív című adásában mutatta meg először premier plánban a kis Matteot.Család--Megszületett Hada Renáta kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150430-hada-renatanak-ujsagironak-fabry-sandor-exszeretojenek-megszuletett-kisfia-pistike.htmlKözösségi oldalán osztotta meg a jó hírt Hada Renáta: szerdán délután világra jött kisfia, Pistike. CsaládOrigoGwyneth Paltrow lányával igazán nem könnyűhttp://www.life.hu/csalad/20150502-gwyneth-paltrownak-hollywoodi-szineszno-lanya-kolcsonveszi-a-ruhait.htmlAzt mondják, az alma nem esik messze a fájától, ezt pedig a már hivatalosan is elvált anyukának, Gwyneth Paltrownak is meg kellett tapasztalnia.CsaládAFPLiptai Claudia az anyaságról vallotthttp://www.life.hu/csalad/20150502-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-nyilatkozott-milyen-edesanya-valojaban.htmlA mindig csípős nyelvű műsorvezető nagyon szépen mesélt arról, hogy milyen édesanya is ő valójában.CsaládOrigoGyerekei terrorizálják Michelle Obamáthttp://www.life.hu/csalad/20150502-michelle-obama-amerikai-first-ladynek-nem-konnyu-a-gyerekeivel.htmlMég az amerikai first lady sem találta meg a módját, hogyan jusson dűlőre kamasz gyerekeivel.CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.