Esküvőre készül Michelisz Norbert

Forrás: MOL-csoport -
esküvő eljegyzés autóverseny család Michelisz Norbert autóversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan nősülésre adja a fejét Michelisz Norbert, aki a hét végén a túraautó-világbajnokság Magyar Nagydíján futamgyőzelmet ért el.

Nem csak szakmailag van a csúcson Michelisz Norbert, hanem úgy tűnik, a magánélet területén is révbe ért. A Blikknek mesélt választottjáról és nőideáljáról az autóversenyző.

Michelisz Norbert, WTCC Forrás: MOL-csoport

"Nincs ideálom, nekem inkább az első benyomás fontos, s hogy a nő természetes legyen. Johanna számomra éppen ilyen" – árulta el Miichelisz. – "Egy faluból, Hímesházáról származunk, így nagyon régóta ismerjük egymást. Ugyanabba a gimnáziumba jártunk, majd utána mindketten más városban végeztük a további tanulmányainkat. Aztán 2009-ben találkoztunk újra, mégpedig egy pécsi szórakozóhelyen. Onnantól kezdve kerültünk sokkal közelebbi kapcsolatba."

Mint kiderült, annyira jól sikerült az egykori iskolatársak egymásra találása, hogy el is jegyezte Norbert már kedvesét, és immár a lakodalmat szervezik.
"Nem vagyok túlzottan romantikus típus. Természetesen voltak már gyertyafényes vacsoráink, és talán azt az alkalmat is megemlíthetem, amikor megkértem Johanna kezét. Elmentünk arra a helyre, ahol először találkoztunk, pezsgőztünk és néztük a csillagokat" – idézte fel a meghitt pillanatokat Michelisz. – "Még 2012-ben volt az eljegyzés, azóta persze téma az esküvő. Idén is tervezzük, hogy összeházasodunk, ám egyelőre nem haladunk vele. Valamikor biztosan sort kerítünk rá, ám nem tudjuk, mikor. Az viszont biztos, nem lesz nagy, több száz fős lakodalmunk. Meghitt, családi és szűk baráti körben ünneplünk majd."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.