Ördög Nóra pszichológushoz fordult

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
pszichológus tanács ismertség Nánási Pál Ördög Nóra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a gyermekei miatt kért tanácsot pszichológus barátnőjétől.

Ördög Nóra szeretné, ha két gyermekének személyisége nem torzulna amiatt, hogy ő és férje ismert emberek. Gondos szülőként szeretnének felkészülni arra, hogy gyermekeik életében milyen nehézségeket hozhat az, hogy szüleik naponta a tévében szerepelnek – írja a Story.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Vége Nkuya Sonia kálváriájának: az énekesnő megállapodott kislánya apjávalhttp://www.life.hu/csalad/20150430-nkuya-sonia-a-sugarloaf-egyuttes-enekesnoje-megallapodott-kislanya-apjaval-a-gyermekelhelyezesrol.htmlAz énekesnő elmondta, rendeződni látszik a viszony közte és kislánya apja között. Szóban már sikerült megállapodniuk a láthatási jogokról.Család--Gombos Edina cuki kisfiával pózolthttp://www.life.hu/csalad/20150430-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-cuki-kisfiaval-pozolt-vegre-megmutatat-a-kis-matteot.htmlA büszke anyuka a TV2 Aktív című adásában mutatta meg először premier plánban a kis Matteot.Család--A jövő iskolapadja még a plusz kilókat is leolvasztja a gyerekekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20150506-egy-kutatas-szerint-jobb-ha-all-a-gyerek-az-iskolapadban-mintha-ulne.html"Ülj le, egyes!" - Ez az a mondtad, ami lehet, hogy a jövőben soha többé nem hagyja majd el a tanárok száját. Na nem azért, mert nem fognak több elégtelent kiosztani, hanem, mert a jövő iskolapadjában nem ülnek majd gyerekek.CsaládThinkstockZabálnivaló képet tett közzé kislányáról Hódi Pamelahttp://www.life.hu/csalad/20150507-hodi-pamela-cuki-kepet-tett-kozze-kislanyaval-natasa-zselykevel.htmlImádnivaló családi képet osztott meg magáról és kislányáról, Natasa Zselykéről az Éden Éjjel műsorvezetője.CsaládOrigoEsküvőre készül Michelisz Norberthttp://www.life.hu/csalad/20150507-michelisz-norbert-a-turaauto-vilagbajnoksag-magyar-nagydijan-futamgyozelmet-elero-autoversenyzoje.htmlHamarosan nősülésre adja a fejét Michelisz Norbert, aki a hét végén a túraautó-világbajnokság Magyar Nagydíján futamgyőzelmet ért el.CsaládAmikor a babád még csak egy ebihalra emlékeztet - Várandósságod 5. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150505-a-terhesseg-5-heteben-ez-tortenik-a-magzattal-es-az-edesanyaval.htmlAlig hiszed el? Pedig bizony az 5. hétre már a legtöbb terhességi teszt is megerősít benne: a szíved alatt egy aprócska új élet vág bele az ismeretlenbe. Lássuk hát, mi történik ez idő alatt a pocakodban.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.