Hoppá! Gyermeket vár George Clooney dögös excsaja

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
családalapítás George Clooney Elisabetta Canalis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elisabetta Canalis, akivel a színész négy éve szakított, kislányt hord a szíve alatt.

Az olasz lány és a szexi színész szakításáról 2011 júniusában számoltunk be. Akkor így írtunk George-ról: "Clooney megint dobbantott, és faképnél hagyott egy gyűrűre és hírnévre igen éhes, harmincas hölgyet."

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Állítólag a válóokok között szerepelt, hogy az akkor harminckét éves modell és műsorvezető csúnya szexbotrányba keveredett, ráadásul azt pletykálták róla, hogy Clooney előző barátnőihez hasonlóan ő sem vetette meg a fizető férfivendégeket.

De az sem nyerte el George tetszését, amikor a hölgy azt nyilatkozta, ő bizony hisz a házasságban, és nem tudna olyasvalakivel lenni, aki nem akarja őt elvenni, és gyermeket sem szeretne.

Most úgy tűnik, Elisabetta megtalálta a számára tökéletes férfit, és Instagram oldalának tanúsága szerint pedig első gyermekét várja:

Férjével, Briannal már nagyon várják kislányuk érkezését. Forrás: Instagram/littlecrumb_

Öreg Clooney nem vén Clooney:

Mielőtt a szexi színész, aki május 6-án töltötte be 54. életévét, tavaly kimondta volna a boldogító igent, összeszedtük, kik voltak a korábbi szerelmei. A földkerekség legszexisebb agglegényének ugyanis közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja álmai asszonyát. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő oldalán találta meg a szerelmet. Akkor minden Amal Alamuddinról szólt, most azonban ismét az érdekelt minket, hogy kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjuk közt tarthatták, a kezük közül azonban mégiscsak kicsúszott a dögös sztár. Nézzük hát sorban!
Egymásra találtak az anyukákhttp://www.life.hu/csalad/20150506-a-jon-a-baba-hadas-krisztaval-kulisszatitkai-hogyan-talaltak-egymasra-az-anyukak.htmlAmikor Hadas Krisztával elkezdtük forgatni a Jön a baba sorozat első évadját, eszünkbe sem jutott, hogy a mamák története nem ér véget akkor, amikor Kriszta a gyermekágyas időszakba is beleforgatva elbúcsúzik tőlük. Hát, be kell vallanunk, óriásit tévedtünk!Család--Ki ez a tökéletes alakú kismama és ez a tündéri kislány?http://www.life.hu/csalad/20150508-alec-baldwin-es-csaladja-hilaria-baldwin-es-a-kislanyuk-carmen.htmlEgy bájos Instagram-fotó, csak éppen arcok nélkül. Ennek ellenére nem nehéz kitalálni, melyik híres színészcsalád van a képen.Család--Óvoda-összevonás mindenáron? - egy elszánt anyuka levele a Life.hu szerkesztőségénekhttp://www.life.hu/csalad/20150505-a-fovarosi-ovoda-osszevonasok-ellen-tiltakoznak-az-aggodo-szulok.html"Nem a változtatás ellen vagyunk, hanem az ellen, amit a mostani javaslat tartalmaz. Nem látjuk a hasznát, annál inkább a kockázatait" - Nóra, az eltökélt édesanya szerkesztőségünknek írt levelében több száz kétségbeesett szülő véleményét képviselte. A fővárosi óvoda-összevonások ellen tiltakozó anyukák és apukák minden eszközt megragadnak, hogy eltántorítsák az önkormányzatokat tervüktől. Egyelőre azonban nem sok sikerrel. Család--Gyereknevelés munka mellett? Íme, 5 hasznos tipp az időbeosztáshozhttp://www.life.hu/csalad/20150429-igy-neveld-a-gyerkocodet-munka-mellett-5-hasznos-tipp-az-idobeosztashoz.htmlLelkiismeret-furdalás – ez a leggyakoribb érzés, amit a dolgozó anyák megélnek minden áldott nap. Hiszen a munka és a ház körüli teendők mellett nehéz időt szakítani arra, hogy értékes és tartalmas időt töltsünk gyermekünkkel. A helyzet azonban nem menthetetlen, íme öt tipp, amely könnyebbé teheti a munka melletti gyereknevelést, mégpedig úgy, hogy segít a hatékony időbeosztásban.Család--Bruce Jenner: „Semmi nem volt olyan nehéz, mint a nemi identitásomról vallani a gyerekeimnek"http://www.life.hu/csalad/20150508-bruce-jenner-soha-nem-felt-annyira-mint-amikor-oszinten-kellett-beszelnie-csaladjaval-nemi.htmlA Kardashian-család feje, aki felvállalta nemi identitását, és nővé operáltatta magát, soha nem félt annyira, mint amikor őszintén kellett beszélnie a családjával.Család--Dukai Regina remek pótanyukahttp://www.life.hu/csalad/20150508-dukai-regina-modell-remek-potanyukaja-a-kis-natasanak-es-arrol-is-meselt-o-fiugyermekre-vagyik.htmlDukai Regina barátnője kislánya, Natasa társaságában gyakorolja az anyaságot, és azt is elmesélte, ő fiús anyuka szeretne lenni.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.