Megélhetési gondokkal küzd Növényi Norbert

Frizbi -
megélhetés box devizahitel deviza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Növényi Norbertnek 18 millió forint értékű devizahitele van, aminek visszafizetése komoly gondot okoz az egykori sportolónak.

Növényi 18 millió forint hitelt vett fel devizában, és ha nem jut dűlőre hamarosan a bankjával, az otthonát is elveszítheti. "Banki adósságom van, de nem akarok beszélni erről, mert csak felidegesítem magam. 18 millió forint kölcsönt vettem fel devizában. De a részletekbe ne menjünk bele. És abba se, mennyi a havi törlesztőrészletem. Most van az elszámolás a bankkal. Majd kiderül, mire jutunk." - mondta Növényi a Blikknek.

Növényi Norbert, sportoló, színész Frizbi

"Egyelőre nehezen tudok megélni. De ez az én problémám, s nekem kell megoldanom. Nem tudom, mennyit kell még visszafizetnem a banknak, most megy velük az egyeztetés. Hogy mi lesz, ha elvesztem az otthonom? Nem tudom. Felállok, és megyek tovább." – tette hozzá határozottan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.