Rippel Feriék lefagyasztott embriói sosem születnek meg

"Forrás: Facebook/Mokka " -
Rippel Feri embrió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni, mi lesz a sorsa Rippel Feri és exe, Simó Vivien 11 közös embriójának, amiket azért fagyasztattak le, mert Viviennek korábban petefészekrákja volt. 

Ahogyan Sofia Vergara és exe, úgy Rippel Feri és exe, Simó Vivien is lefagyasztattak embriókat. "Ha akarnám, felhasználnám, de nyilván ez nem fog már megtörténni" - mondta a 29 éves Vivien a Blikknek. "A jövő nagy kérdése, hogy oldjuk ezt meg. Az elajándékozásban nem hiszek, hisz mégiscsak a gyermekünk, Krisztofer testvéreiről van szó. Egy furcsa helyzetben később akár még össze is jöhetne a saját testvérével."

Forrás: Facebook/Mokka

Vivien és Feri közösen szeretnének dönteni a petesejtek sorsáról, de Vivien nagynénjének véleménye is fontos számukra, ugyanis ő az, aki a petesejteket adományozta.

A napilap dr. Vereczkey Attila meddőségi és endoszkópos specialistát kérdezte meg, aki azt nyilatkozta, ilyen esetben a párok dönthetnek úgy, hogy az embriókat megsemmisítik, tudományos célra felhasználják, illetve odaadhatják más rászoruló pároknak is. Utóbbinál azonban nincs lehetőség célzott ajándékozásra, ez tilos. Azaz a felajánlás anonim lesz, és bárkihez kerülhetnek az embriók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.