Született feleségek Felicity Huffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már boldog házasok: Felicity Huffman és William H. Macynek. Azt azonban kevesen tudják, hogy a Született feleségek színésznője a valódi életben nagyonis nehezen lett feleség.

"Előbb léptem volna egy busz elé, mint hogy összekössem valakivel az életem. A statisztikák szerint az első házasságok 60 százaléka, míg a másodikok 80 százaléka végződik válással" - emlékezett vissza. Hogy miért is adta be végül a derekát?

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

"Azt gondoltam, ha nem mondok neki igent, örökre elveszítem, szóval megtettem és nem bántam meg. Nehéz időszak volt, de jobb ember lettem, hála a férjemnek. Imádom őt, megfogtam vele az Isten lábát" - nyilatkozta Felicity Ellen DeGeneres show-jában, ahol azt is elmondta, korábban állanóan halálvágy gyötörte és három évig súlyos depressziós volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.