Szárnyakat adott Down-szindrómás fiának egy apa

fotó család Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Wil Lawrence megszületett az egész család félt a jövőtől, és nem tudta, mihez kezdjen a jelennel. Az azóta eltelt másfél évben viszont Wilről rengeteg kép született, igazi  sztár lett belőle. Lawrence-ék rájöttek, hogy az élet így is csodálatos. 

Wil édesapja szerint a fia mindig is repülni akart egészen azóta, hogy megtanult hasra fordulni. Ilyenkor hátradobja a karját, és le-felmozgatja a lábát, a család pedig azzal poénkodott, hogy egyszer még felszáll Fotósként Alan akár meg is valósíthatta ezt a repülést. Így született meg a Wil Can Fly, azaz Wil tud repülni című fotósorozat - írja a Daily Mail cikke alapján a vs.hu -, ahol Alan Lawrence egy egészen egyszerű trükköt vetett be: a levegőbe emelte a fiát, majd kiphotoshoppolta magát a képekről, amelyeken Wil így tényleg repül. Tündéri képek következnek:

/1505/Wil_t201551711192

Azóta megszületett a Wil tud repülni naptár ötlete is, az abból származó bevételek felét két Down-szindrómásokkal foglalkozó alapítványnak ajánlják fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.